ροή ειδήσεων

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Save an Angel"

Για πρώτη φορά... σε ένα τουρνουά... σε ένα γήπεδο... σε μία μέρα... για ένα σκοπό... οι ομάδες όλων των τοπικών κατηγοριών συμμετέχουν σε έναν πρωτότυπο αγώνα!
Oι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του νησιού μας... παίρνουν μέρος σε ένα διαφορετικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, ένα παιχνίδι χωρίς φαβορί και υπόσχονται πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ και μεγάλες εκπλήξεις, ανατροπές και συγκινήσεις για όλους τους θεατές!
Ο τελικός νικητής θα προκύψει μέσα από τη διαδικασία νοκ - άουτ αγώνων με εκτελέσεις πέναλτι, ενώ τα ζευγάρια των αναμετρήσεων θα αναδειχτούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Save an Angel"; Θα το μάθουμε τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 12.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου "Διαγόρας".
Όλα τα έσοδα από τη συμμετοχή των ομάδων θα διατεθούν στο Σύλλογο για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες "Save an Angel".
Είσοδος για το κοινό ελεύθερη.
Χορηγός επικοινωνίας NOVA SPORTS


SAVE AN ANGEL
Νεοσύστατος Σύλλογος με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον παιδικό καρκίνο αλλά και την υποστήριξη των οικογενειών. Ευχόμαστε λοιπόν ο σύλλογος μας, η μεγάλη αυτή παρέα του ''Save An Angel'' να στέκεται στο πλευρό των γονιών και των οικογενειών αυτών που το έχουν...
Κοινότητα: Αρέσει σε 1.114 άτομα

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *