ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Θέση εργασίας με 3000 μηνιαίο μισθό προσφέρει η ΓΣΕΕ !

Στέλεχος Επικοινωνίας Προβολής και Δημοσιότητας στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του έργου «Εφαρμογή - λειτουργία διαδραοπκής ψηφιακής πλατφόρμας ενημέρωσης για εργαζομένους και εργοδότες... σε ΜΜΕ σε ζητήματα ασφαλιστικού και εργασιακού ενδιαφέροντος» πρόκειται να αναπτύξει από κοινού με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, τη δημιουργία, λεπουργία και υποστήριξη ενός ηλεκτρονικού Κέντρου Ενημέρωσης Πολιτών, με την επωνυμία ΕΡΓΟΚΕΠ για την παροχή διαδραοτικής πληροφόρησης σε δύο πεδία: i. Εργασιακά ii. Ασφαλιστικό και στατικής πληροφόρησης σε δύο επιπλέον πεδία : iii. Προγράμματα προώθησης της απασχόλησης iv. Προγράμματα ενίσχυσης - χρηματοδότησης επιχειρήσεων Μέσω του ΕΡΓΟΚΕΠ θα παρέχονται υπηρεσίες που θα υποστηρίζουν τη συνεχή ροή (εισροή - εκροή) πληροφορίας προς τους ενδιαφερόμενους πολίτες. Η δράση θα υλοποιηθεί με τη λεπουργία πύλης στο διαδίκτυο (portal), η οποία θα εμπεριέχει 3 πυλώνες:

. 1ος Πυλώνας: Διαδραστική επικοινωνία και εξατομικευμένη πληροφόρηση πολιτών.

. 2ος Πυλώνας: Επικαιροποιημένες «στατικές» πληροφορίες

. 3ος Πυλώνας: Βήμα διαλόγου

Η θέση του υπευθύνου λειτουργίας της πλατφόρμας περιλαμβάνει τα εξής: α) τον έλεγχο και την οργάνωση των απαντήσεων για τα ερωτήματα του 1ου πυλώνα, β) τη γνωμοδότηση για το υλικό του 2ου & του 3ου πυλώνα, που πρέπει να «ανέβει» στην πύλη και γ) την επικοινωνιακή προβολή / προώθηση της πύλης.

Τα ελάχιστα προσόντα που θα πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι της θέσης αυτής είναι δεκαετής τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία, που κατά προτεραιότητα θα αναφέρεται:

. στο πεδίο της επικοινωνίας και των ΜΜΕ.

. στο σχεδιασμό και τη διαχείριση «δυναμικών» ιστοσελίδων,

. καθώς και στη διαχείριση / προβολή θεμάτων που σχετίζονται με τα πεδία των εργασιακών σχέσεων και της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με την οποία: α) θα αναφέρουν ευκρινώς τον τίτλο της πρόσκλησης «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή και πρόσληψη στελέχους επικοινωνίας προβολής και δημοσιότητας ως Υπευθύνου λειτουργίας της πλατφόρμας», β) θα επισυνάπτουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Το στέλεχος που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με σύμβαση έργου παροχής υπηρεσιών που θα λήξει το αργότερο στις 31/12/2015. Η μηνιαία αποζημίωση δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 3.000 χωρίς ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις εκδήλωσης του ενδιαφέροντος τους στη διεύθυνση: ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Εμμ. Μπενάκη 71Α, Αθήνα Τ.Κ. 10681 υπόψη κας Μαρίας Πλατή, mplati@inegsee.gr, τηλ 2103327781, από την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2013 έως και την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 13.30 μ.μ. με τους εξής τρόπους: α) ταχυδρομικώς, β) ιδιοχείρως και γ) ηλεκτρονικά.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *