ροή ειδήσεων

59χρονος πέθανε αβοήθητος στο Καστελόριζο

Μόλις μια μέρα μετά την επικοινωνιακής -και μόνον- φύσεως επίσκεψη των θλιβερών υπουργίσκων... της χούντας του Μνημονίου, Αβραμόπουλου και Γεωργιάδη, το ακριτικό Καστελόριζο βιώνει την απόλυτη και συνειδητή εγκατάλειψη από το αντεθνικό Καθεστώς των Αθηνών.

Ένας 59χρονος συμπατριώτης μας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καρδιακό επεισόδιο. Μεταφέρθηκε με αδιαθεσία στο πολυδύναμο ιατρείο του νησιού, όπου ξεψύχησε παρά τις προσπάθειες του μοναδικού αγροτικού γιατρού. Η σορός του 59χρονου μεταφέρθηκε στη Ρόδο, συνοδεία του αγροτικού γιατρού με συνέπεια το νησί να μείνει για ώρες δίχως γιατρό.

Αποτέλεσμα της σοβαρής αυτής οργανωτικής δυσλειτουργίας ήταν η αδυναμία αντιμετώπισης περιστατικού τραυματισμού νεαρού. Ο συγκεκριμένος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, όταν εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ. Η έλλειψη γιατρού είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός να μεταφερθεί με καΐκι στην Τουρκία.

Η αγανάκτηση των συμπατριωτών μας στο ακριτικό νησί ενάντια στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έφτασε σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο δήμαρχος Καστελόριζου να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την απώλεια ανθρώπινης ζωής. Κατά τραγική ειρωνεία, ο δήμαρχος είχε ζητήσει κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων ένα γιατρό γενικής ιατρικής για το πολυδύναμο ιατρείο του νησιού από τον υπουργό Υγείας και δύο στρατιωτικούς γιατρούς από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Αυτό είναι το αντεθνικό και κοινωνικά ανάλγητο Καθεστώς των διεφθαρμένων, το οποίο προχωρά στυγνά στην οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων και παράλληλα συμβάλλει τα μέγιστα στον βιολογικό τους αφανισμό! Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς πολιτική επιλογή αλλά μάλλον εθνική αναγκαιότητα!


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *