ροή ειδήσεων

Ρόδος, Σαντορίνη και Κως στους 5 πιο πολυτελείς προορισμούς διακοπών για τους Βρετανούς

Οι ειδικοί για τους πιο πολυτελείς προορισμούς διακοπών έβγαλαν τη λίστα με τους 5 καλύτερους προορισμού για το 2014 που θα πρέπει να επιλέξουν οι Βρετανοί. Από τη λίστα... δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ελλάδα. Τρεις από τους πέντε προορισμούς είναι ελληνικοί.

Πρώτη στη λίστα είναι η Ρόδος. Το νησί απευθύνεται σε όλα τα «πορτοφόλια» αλλά και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ένας προορισμός ο οποίος αξίζει τα χρήματα που θα χαλάσουν οι Βρετανοί. Οι τουρίστες δεν θα δυσκολευτούν να βρουν εστιατόρια, καθώς υπάρχει πολλά που καλύπτουν όλα τα γούστα. Στο νησί της Ρόδου μπορεί ο επισκέπτης να βρει ξενοδοχεία 5-αστέρων που καλύπτουν και τις πιο παράλογες απαιτήσεις.

Δεύτερο στη λίστα έρχεται το νησί της Σαντορίνης. Η Σαντορίνη είναι ένα νησί του οποίου η θέα σου κόβει την ανάσα και μένει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σου. Είναι ένα νησί που χαρακτηρίζεται από φυσική ομορφιά και δεν πρόκειται ποτέ να χάσει το κύρος του. Και εδώ υπάρχουν υπερ-πολυτελή ξενοδοχεία, στα οποία ο επισκέπτης μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμεί.

Τέλος, στην πέμπτη θέση είναι η Κως. Παρόλο που οι Βρετανοί έχουν ήδη αρχίσει να εξερευνούν τους λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς διακοπών η λίστα περιλαμβάνει ένα νησί το οποίο χαρακτηρίζεται ως ο αγαπημένος προορισμός για οικογενειακές διακοπές. Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, μετά τη Ρόδο, προσφέρει την καλύτερη ελληνική αγορά. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις καλύτερες αγορές, καθώς μπορούν να βρουν από εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο μέχρι χειροποίητες τσάντες, παπούτσια και κομσήματα.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *