ροή ειδήσεων

Πρόσκληση συμμετοχής συλλόγου στίβου Α.Ο Σταματίου Ρόδου

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο σύλλογος στίβου Α.Ο Σταματίου Ρόδου , με αγάπη και σεβασμό για τα παιδιά, σας δίνει την ευκαιρία , στα πλαίσια... του καινούργιου προπονητικού προγράμματος εκμάθησης των αθλημάτων του στίβου , να δηλώσετε καινούργιες συμμετοχές παιδιών ηλικίας από 8 χρονών και άνω. 

Το πρόγραμμα άθλησης της Ακαδημίας Στίβου του Α.Ο Σταματίου ,περιλαμβάνει εκτός από την εκμάθηση των αγωνισμάτων του κλασικού αθλητισμού και ομαδικά, παραδοσιακά, τροποποιημένα παιχνίδια, ελεύθερα και οργανωμένα, Ενόργανη Γυμναστική, Μιμήσεις, Αυτοσχεδιασμοί, Χορός, Μπάλες, Σχοινάκια , Στεφάνια, Ισορροπίες, κλπ.

Προπονήτρια της Ακαδημίας Στίβου του Α.Ο Σταματίου είναι η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Μάντζιου Μαρίνα, πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α του Α.Π.Θ με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό.

Η καινούργια ομάδα θα προπονείτε Δευτέρα – Τετάρτη - Παρασκευή και ώρα 17:00-18:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ‘Καλλιπάτειρα’ στο στάδιο του στίβου στην περιοχή Καρακόνερο της πόλεως Ρόδου.

Για νέες εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την προπονήτρια του προγράμματος, Μάντζιου Μαρίνα : 6957267796

Η συμμετοχή των παιδιών στην ακαδημία στίβου του συλλόγου Α.Ο Σταματίου είναι
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ καθώς και η αθλητική περιβολή τους και αποτελεί προσφορά του Ιδρύματος Εμμ.Χριστ. Σταματίου και Μαρίας Χριστ. Σταματίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *