ροή ειδήσεων

Η Χ.Α Δωδεκανήσου για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Με αφορμή του τραγικού συμβάντος, με τους δώδεκα λαθρομετανάστες που πνίγηκαν στο Φαρμακονήσι, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδία, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή Δωδεκανήσου δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση τα εξής: ...

Σέβεται απόλυτα την ανθρώπινη ζωή, τον ανθρώπινο πόνο και στέκεται με σεβασμό απέναντι στο τραγικό γεγονός, που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπων.

Στηρίζει και τιμά απόλυτα το τιτάνιο έργο των γυναικών και ανδρών του Λιμενικού Σώματος – Ακτοφυλακής, που εκτελείται κάτω από αντίξοες συνθήκες, στην ξηρά και κυρίως στην θάλασσα, με της γνωστές ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, σε πείσμα όλων των γνωστών – αγνώστων επικριτών του και των κυβερνήσεων της υποτέλειας και της υποταγής, που πρόθυμα απολογούνται κάθε φορά στους εντολείς και προστάτες τους, παραγνωρίζοντας σκόπιμα αυτό το έργο.

Δεν συνερίζετε και δεν λαμβάνει καθόλου υπ όψιν, τις ανθελληνικές και εκ του πονηρού, κάθε είδους ανακοινώσεις με ελαφρά τη καρδία, από κάθε θολοκουλτουριαρη «αλληλέγγυο» και εχθρό του ίδιου του εαυτού του.

Είναι απέναντι σε κάθε υπηρέτη των ξένων συμφερόντων, τις κάθε είδους Μ.Κ.Ο, χρηματοδοτούμενες από ύποπτα κέντρα, όπως και των εργαλείων τους, που σκοπό έχουν να παίξουν το ρόλο του Δούρειου Ίππου, σε ένα έθνος που αντιστέκεται ακόμα, ενάντια στα μοχθηρά σχέδια της παγκοσμιοποίησης των διεθνών τοκογλύφων.

Παράλληλα όμως αναρωτιέται:

Για την ύπαρξη ή όχι του αισθήματος του αυτοσεβασμού ,όταν υποτιθέμενοι γονείς λαθρομετανάστες ,ακόμη και σε κατάσταση απελπισίας ,”φορτώνουν” στα σαπιοκάραβα και στις πλωτές νεκροφόρες των τούρκων δουλεμπόρων της ”ελπίδας’,’ μωρά παιδιά οδηγώντας τα κατευθείαν στο θάνατο.

Γιατί δεν καταδικάζουν όλοι αυτοί την πηγή του κακού, που δεν είναι άλλος από την Τουρκία, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη για αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια, υλοποιώντας συστηματικά τα επεκτατικά της σχέδια εις βάρος του Ελληνικού Έθνους.

Ποιος είναι αυτός ο κύριος, ο πρώην νηστικός κουμουνιστής και τωρινός λιμοκοντόρος, που τόσο πολύ κοπτετε για το καλό όλων αυτών των λαθρομεταναστών και απαιτεί από την χώρα μας να δώσει γη και ύδωρ στους πάντες. Γιατί δεν τους παίρνει στη χώρα του;

Γιατί οι εγχώριοι υποστηρικτές της ασυδοσίας και «συμπαραστάτες» του ανθρώπινου πόνου, μέσα στην βιασύνη τους να σταθούν απέναντι στην Ελληνίδα και στον Έλληνα Λιμενικό, ξέχασαν τους περίπου 8.000 δασωθέντες λαθρομετανάστες.

Γιατί ξέχασαν τους: Κελευστή Γκούμα Σταύρο, Λιμενοφύλακα Ζαμπάτη Μαρίνο, Ανθυποπλοίαρχο Μάλαμα Δημήτριο και Επικελευστή Τσατσάκη Σωτήριο που έπεσαν νεκροί στην προσπάθεια τους να προστατευόσουν τα σύνορα της Πατρίδας μας, να βοηθήσουν συνανθρώπους μας όταν κινδύνευαν και να καταπολεμήσουν το έγκλημα.

Ο σκοπός τους είναι ένας. Η απαξίωσης ύπαρξης και το έργο του τελευταίου πυλώνα του έθνους μας, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, με την συντονισμένη προσπάθεια ψυχολογικής βίας, με καταλογισμό ευθυνών στους άνδρες και γυναίκες του Λιμενικού Σώματος- Ακτοφυλακή, όπως επιχειρείται και σε αυτή την περίπτωση χωρείς να έχει ολοκληρωθεί καμία έρευνα .

ΥΠΟΜΟΝΗ !!! Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΑΛΑΝΟΣ.

Η Χρυσή Αυγή, είναι το τελευταίο ανάχωμα και ελπίδα του κάθε ελεύθερου Έλληνα. 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/1/14 13:31

    Ολοι οι τρομοκρατες,εγληματιες,απατεωνες και κάθε είδους κακοποια στοιχεια ,παντα βαζουν μπροστα τους αθωα ατομα ή και παιδια σαν ασπιδες.Αυτο δεν σημαινει ότι θα μπορουν να κανουν ότι εγκλημα θελουν.
    Κι όταν παθουν κατι οι "ασπιδες" τους φωναζουν και τους "συμμαχους"τους τις διαφορες οργανώσεις και χυνουν κροκοδειλια δακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 20:05

      Η ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ !!! ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΓΓΟΎΡΙ ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ ΕΒΡΑΊΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΈΣ!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΛΛΆ ΌΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΈΣ ΑΙΡΈΣΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/1/14 13:44

    το σωστο ειναι να μπει ενα γενναιο χαρατσι σε ολους μας για να ναυλωθουν 2῏3 φερυ μποτ να κανουν τριτη τεταρτη παρασκευη δρομολογια με τη τουρκια και να φερνουν δωρεαν οποιον θελει να ελθει!!ετσι θα γλυτωσουνε ολοι οι λαθρομεταναστες απο το χαρατσι των 6000 ευρω που πληρωνουν στους διακινητες ,και τους πνιγμους !!με το χαρατσι θα αγορασουμε και ρουχα φαγητα στις χιλιαδες που θα ελθουν!!αυτο ειναι αλληλεγγυη αριστερα αδελφια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 15:32

      τετοια πολιτικη θα κανει ο συριζα οταν βγει κυβερνηση;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/14 20:04

      Η ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ !!!ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΓΓΟΎΡΙ ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ ΕΒΡΑΊΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΈΣ!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΛΛΆ ΌΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΈΣ ΑΙΡΈΣΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/14 13:58

    Ας δωσουμε απο 1000 ευρω ο καθε Ελληνας για τα "αδελφια μας"!!! Αλλα τα ΜΜΕ γιατι επεσαν πανω στους λιμενικους;;; Μπραβο παιδια κανατε το καθηκον σας, να προστατευσετε τα συνορα της πατριδας μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σιωπή μου προς απάντηση σας Έλληνες είμαστε ξυπνάτε παιδιά θα πεθαίνουν απο αρωστιες που μεταφέρουν λαθρομεταναστες και μετά θα δείτε κλοπές βιασμούς όπως της μικρής Μητρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/1/14 14:08

    Ο θανατος εστω και ενος ανθρωπου υπετιωτητα τριτου ειναι τραγικο γεγονος και κανενας απο εμας τους γνησιους εθνικιστες δεν δικαιολογειται. Πρεπει ομως να μαθουμε ποιοι ειναι αυτοι οι ανθελληνες εγκληματιες που δινουν τα 6000 ευρω τον εναν για να περασει στην Ελλαδα. Μια οικογενεια με ενα μονο παιδι χρειαζεται 18.000 ευρω. Με τα λεφτα αυτα θα αγοραζαν το (μισο Πακισταν) και θα τους εφταναν να ζησουν πλουσιοπαροχα εκει. Η Ε.Υ.Π τι κανει; παρακολουθει τους χρυσαυγιτες και βγαζει (στοιχεια)για γελια εναντιον των βουλευτων μας; Αυτη ειναι η δουλεια της; Ιδου λοιπον πεδιο δοξης λαμπρο γι αυτην την υπηρεσια. Να δικαιολογισει και το ονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/1/14 14:13

    Ελα Συριζα να κάνεις όλους αυτούς Ελληνες. Εγώ θα έλεγα ΄΄ολους τους λαθρομετανάστες
    να τους παρουν οι Σιριζεοι και τα ΚΚΕ στα σπίτια τους. Αντε καλοί μου "άνθρωποι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/1/14 14:25

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ,Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΥΛΕΓΓΗΗΣ ,ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ,ΑΣ ΘΕΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΜΟΝΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ,Ν,Δ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 14:38

      ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΣΥ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ,ΤΟΝ ΜΑ'Ι'Ο ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΣΑΦΡΑΚΙΑΣΜΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ 9-12-2013 ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΩΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ,,ΚΑΘΗΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ,(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ )αντωνακη ανυπαρκτε ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/14 17:09

      Ρε ουφο νεοδημοκρατη. Ξερεις τι ειναι ο εθνικισμος και χοροπηδας απο την χαρα σου γιατι ο Σαμαρας τον πολεμαει; Μολις μαθεις πραγματικα τι ειναι, και οχι αυτα που σου σερβιρουν ταπαπαγαλακια του συστηματος θα ντρεπεσαι γι αυτα που λες τωρα. Εθνικισμος ειναι ο δρων πατριωτισμος. Ειναι ο πατριωτισμος που δεν αρκειται στην αντισταση απο την πολυθρονα. Εθνικιστης ηταν ο Παυλος Μελας, οΥψηλαντης ο Λεωνιδας οΜεταξας και μυριαδες αλλοι που εδωσαν την ζωη τους για την Ελλαδα. Αυτους πολεμαει ο αρχηγος σου . Καταλαβε το επι τελους. Βορειος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/14 20:05

      Η ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ !!! ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΓΓΟΎΡΙ ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ ΕΒΡΑΊΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΈΣ!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΛΛΆ ΌΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΈΣ ΑΙΡΈΣΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/1/14 15:04

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Ο ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ,ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΠΑΡΑΔΩΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ ,ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΩΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ (ΑΝΤΙΟΧΟΣ Ο ΕΠΙΦΑΝΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 15:08

      αυτα που λετε ρε παιδια οτι εγιναν στις 9 / 12 / 2013 ,ειναι αληθεια ; εαν ειναι γιατι κανενα καναλι δεν ανεφερε τιποτα ,μιλαμε για εκδηλωση που αφορουσε τον πρωθυπουργο και υπουργους ,δεν μπορω να το πιστεψω ,λυπαμαι ,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/14 17:17

      Βεβαια αν (ενημερωνεσαι) απο τον ελληναρα φτωχουλη Πρετεντερη και την παρεα τους λογικο ειναι να μην εχεις παρει ειδηση τιποτε. Συνεχισε ετσι την αποβλακωση σου και σε λιγο δεν θα ξερεις ουτε την αλφαβητα. Βορειος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/14 19:32

      ΤΑ ΑΚΟΎΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ;;;; ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ ΟΡΚΊΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΌ ΤΟΝ ΜΈΛΛΟΝΤΑ ΔΉΜΑΡΧΟ ΣΑΣ!!!! ΔΙΆΒΑΣΕΣ ΤΙ ΈΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΤΙΌΧΟΣ;;;ΔΕΣΜΟΊ ΘΡΗΣΚΕΎΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΊΑΣ!!!!ΚΑΙ ΑΓΆΠΗΣ!! Γι'αυτό ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΉΘΕΝ ΤΟ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΏΤΑΡΕΣ!! Α ΝΑ ΧΑΘΕΊΤΕ ΕΒΡΑΊΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ! ΤΟ ΜΌΡΦΩΜΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΕ ΕΛΛΆΔΑ ΣΉΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΆΔΑ ΑΛΛΆ ΈΝΑ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΔΕΣ!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/1/14 21:56

      ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ 7:32 μμ.ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΝΟΕΙΣ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ , ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ , ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ,ΒΑΣΙΚΑ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΥΒΕΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ,(ΑΝΤΙΟΧΟΣ Ο ΕΠΙΦΑΝΗΣ)

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/1/14 15:30

    ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΔΗΣ ,ΨΑΞΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑι ΛΙΓΟ ,ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ,ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ,ΞΥΠΝΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΗΡΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ,ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ,Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΜΟΙΒΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ,ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ,(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 20:06

      Η ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ !!! ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΓΓΟΎΡΙ ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ ΕΒΡΑΊΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΈΣ!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΛΛΆ ΌΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΈΣ ΑΙΡΈΣΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/1/14 15:37

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 15:56

      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΓΚΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΙΣΟΒΕΙΩΣ,ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ,ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ,ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ,,,,ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ (ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ),

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος26/1/14 16:17

    Και αυτοι τις ΕΟΚ που είναι τοσο καιρο στα συνορα τους να βοηθήσουν να μην μπαίνουν μέσα και αυτοι συμφεροντα εχουν κοτες μας αλλαξαν και το λογότυπο σιγα μην σκισουν το καλτσον και που την εχουμε παλη αυτοι κανουν κουμαντο αντε να φεύγουμε από αυτόν το βοθρο και να ασχοληθούμε με τον δικο μας να καθαρισουμε το τοπο από τις κοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/1/14 16:18

    Καλά με τοσα βοδια που έχει στην Ελλαδα και στο εξωτερικο που δεν καταλαβαίνουν τι γλωσσα τους πως υποστηρίζουν κατι που δεν ξέρουν τι λεει και δεν είναι επίσημος διερμηνέας . Και όλοι αυτοι που κατηγορουν την Ελλαδα δηθεν ότι εχουμε την προεδρια τις ΕΟΚ αν δεν ημασταν δεν θα ασχολουνταν καθολου με το θεμα όπως ειχε γίνει και στην Ιταλια ,και εδώ αν δεν ειχαμε εκλογες , ο ελληνας βγάζει ματι ελληνα καραγκιόζηδες πολιτικοι και μεσα ενημέρωσης αλλά δεν ισχύ για ολους αυτό ,ασχοληθείτε με τους δικουσμας πολιτες που πινανε και αυτοκτονουν και αστε καταμερος τους παρτακιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/1/14 18:58

    ιναι πλέον φανερό ότι οι πολιτικοι της χώρας μας , δεν θέλουν Ελλάδα με Έλληνες , αλλά μια πολυεθνική σαλατοποιημέμη Ελλάδα ...είναι όλοι τους εθνοπροδότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 20:07

      Η ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ !!! ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΓΓΟΎΡΙ ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ ΕΒΡΑΊΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΈΣ!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΛΛΆ ΌΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΈΣ ΑΙΡΈΣΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος26/1/14 19:00

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΞΩ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 19:49

      ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΏΝ ΒΓΆΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΌ ΚΑΙ ΚΆΤΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΆ ΣΑΣ!! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΎΣΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΆΖΕΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ !!ΕΊΣΤΕ ΓΙΑΛΑΝΤΖΊ ΈΛΛΗΝΕΣ !!!ΘΡΉΣΚΕΥΜΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΌ ;;;;ΕΒΡΑΪΚΆ ΟΝΌΜΑΤΑ;;; ΟΡΚΊΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΈ;;; ΠΑΤΡΙΏΤΑΡΕΣ ! ΑΊΜΑ ΤΙΜΉ ;;; ΤΡΑΒΆΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΜΑΛΛΆΚΙΑ ΡΕ !!!!! ΚΑΙ ΑΎΡΙΟ ΌΛΟΙ ΣΤΑ ΓΙΑΧΒΈΤΖΉΔΙΚΑ ΣΑΣ!!! Βακχικόνχτύπημα!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/14 10:11

      Βακχικό σκατό, εισαι τελείως μαλακας

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος26/1/14 19:02

    ους δασκάλεψαν πολύ καλά ΚΕΕΡΦΑ, ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί άπλυτοι από δήθεν μη κυβερνητικές οργανώσεις. Αλλά το Λιμενικό φταίει πάλι. Εδώ που φτάσανε τα πράγματα το ΛΙΜΕΝΙΚΟ φταίει. Θέλανε οι άνθρωποι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά να σώσουν τους λαθρομετανάστες και ορίστε… θα βρεθούν και κατηγορούμενοι.….. Στην Ελλάδα των αναρχο-αριστερών, ψευτο-κουλτουριάρικων και ψευτο-φιλελεύθερων (για λίγους) ιδεών, αυτά συμβαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/1/14 19:35

    ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 19:52

      Αμερικανάκια χρειαζόμαστε μια ελληνική δικτατορία από έλληνες!!!και όχι ισραηλινόαμερικανάκια!! Ουστ ρε να χαθείτε!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος26/1/14 19:59

    ΠΑΤΡΙΏΤΑΡΕΣ;;;;;;ΠΙΌΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΆΛΛΟΥ ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΆΘΑΜΕ !!!!ΒΑΚΧΙΚΌΝ ΧΤΎΠΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/14 21:28

      ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ,ΚΥΡΙΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΑΡΑΓΩΓΕ ,ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΥΞΟΤΣΙΡΑΚΙΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ , ΣΥΣΩΜΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ,ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ,(ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ)

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος26/1/14 21:14

    ΒΑΚΧΙΚΟΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΩΝΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΥΞΗ ,ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ,ΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ,ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕ,ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ,ΠΕΜΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ,ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ,,(ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/1/14 21:41

    ενα ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι ο χωρος των λεγωμενων δωδεκαθειστων εξυπηρετει ανθελληνικους κυκλους ,ειναι ενα καλοστημενο κολπο που χρηματοδοτειται απο αμερικανοσιωνιστικα κεντρα ,ρε τα παιδια ειναι δυνατον να εχουν παρτιδες με το bohemian grove ,ψαχτετοοοοο ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κυριολεκτικά εδώ ο.κόσμος χάνεται και το Μ....νι χτενίζεται...εδώ δεν έχουμε να φάμε, πεθαίνει ο κόσμος, δυστυχία παντού και εσείς ακόμα ρε ασχολείστε με τα κόμματα ρε; ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕ ΠΙΑ ΈΛΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *