ροή ειδήσεων

Κατάθεση ΣΟΚ αλβανού κακοποιού: Ποιο κόμμα της αριστεράς έδινε εντολές για βομβιστικές επιθέσεις;

Στοιχεία «φωτιά» έχει αρχίσει και παραθέτει στις αλβανικές αρχές ο 30χρονος Αλβανός κακοποιός Τζούλιαν Σινάνι που συνελήφθη...
προ τετραημέρου στα Τίρανα από τις αλβανικές αρχές ασφαλείας.

Ο συγκεκριμένος κακοποιός, ο οποίος στην Ελλάδα είχε «λευκό ποινικό μητρώο» έχει ήδη αναφέρει την συμμετοχή του σε δεκάδες δολοφονίες σε Ελλάδα και Αλβανία, ενώ εντύπωση προκαλεί και μία άλλη παραδοχή που έκανε, για την οποία παραθέτουμε τα λόγια του, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο αστυνομικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα»:

«Έχω κάνει 27 φόνους στην Αλβανία και σειρά δολοφονιών στην Ελλάδα όπου έμενα από 14 ετών και στην Ιταλία. Ακόμη συμμετείχα στη βομβιστική επίθεση τον Μάιο του 2010 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης μετά από εντολή που μου έδωσε μέλος πολιτικού κόμματος».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι την ευθύνη για την συγκεκριμένη τρομοκρατική επίθεση είχε αναλάβει η αριστερή τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», με ανάρτηση στην γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα indymedia. Όμως πλέον με τα στοιχεία που παρουσιάζει ο αλβανός κακοποιός προκύπτουν βασανιστικά ερωτήματα, τα οποία δεν δείχνουν προθυμία να διαλευκάνουν οι ελληνικές αρχές. Ποιο είναι το πολιτικό κόμμα που έδωσε την εντολή για την βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια;

Ποια είναι η σχέση που έχει η εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση, οι αλβανοί κακοποιοί και το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα;

Οι ελληνικές αρχές εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τις καταγγελίες του αλβανού, όμως δεν εξετάζουν την αλήθεια ή το ψεύδος τους μέσα από τις δυνατότητες που τους προσφέρονται από την ελληνική νομοθεσία. Αντιθέτως υποθέτουν ότι ο αλβανός τα λέει αυτά προκειμένου να εκδοθεί στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν συνάδει με το γεγονός ότι έχει ήδη παραδεχθεί δεκάδες φόνους στην Αλβανία.

Βεβαίως δεν είναι σαφές ποιο ακριβώς είναι το κόμμα της αριστεράς που έδωσε την εντολή για την τρομοκρατική αυτή ενέργεια, όμως το σίγουρο είναι ότι την επαύριο της απελευθέρωσης του Χ. Ξηρού από το καθεστώς, είναι τουλάχιστον ύποπτο το να μην έχει ήδη δοθεί εντολή από το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ να εξεταστούν αυτές οι καταγγελίες.

Ασχέτως με το ό,τι μπορεί να σκεφτεί ο καθείς σχετικά με τις σχέσεις αριστεράς και τρομοκρατίας, οι συγκεκριμένες καταγγελίες απαιτούν διαλεύκανση γιατί ρίχνουν επιπλέον σκιές στον ρόλο της κυβέρνησης, η οποία έχει «παράδοση» στην απελευθέρωση στυγνών τρομοκρατών και δολοφόνων.
ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/1/14 23:14

    Μα πού λέει κόμμα της αριστεράς; Γιατί εγώ διαβάζω "μέλος πολιτικού κόμματος". Θα μπορούσε να είναι της ΝΔ, του μπατσοκ, της ΧΑ, του ΚΚΕ, του Λεβέντη, οποιουδήποτε. Το άρθρο σκοπίμως παραπληροφορεί γιατί από μόνο του στην προτελευταία παράγραφο λέει για κόμμα της αριστεράς. Επίσης, οι πυρήνες δεν είναι αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *