επικαιρότητα

«Οργιάζουν» οι φήμες για τους μυστηριώδεις ακρωτηριασμούς ζώων σε όλο τον κόσμο [εικόνες, βίντεο]

Σίγουρα, υπάρχει κι ένα όριο στα συνωμοσιολογικά σενάρια τύπου X-files, τα οποία .....
εμψυχώνουν το συλλογικό φαντασιακό εδώ και δεκαετίες. Μέχρι ενός σημείου προσφέρουν διασκέδαση. Όταν όμως μετατρέπονται σε παρανοϊκή καχυποψία απέναντι στα πάντα και τους πάντες τότε τα πράγματα γίνονται περίεργα.

Τι συμβαίνει, ωστόσο, όταν τα συναφή γεγονότα δεν σταματούν να συσσωρεύονται, επιτείνοντας τα σενάρια λόγω του ανεξήγητου χαρακτήρα τους;

Αυτό ισχύει στην περίπτωση του φρικιαστικού φαινομένου των πολυάριθμων ακρωτηριασμών ζώων που έχουν παρατηρηθεί σε όλο τον κόσμο, από το Κολοράντο των ΗΠΑ και την Αργεντινή, μέχρι την Ασία: τα ζώα έχουν βρεθεί αποστραγγισμένα από το αίμα τους και με τα όργανά τους να έχουν αφαιρεθεί χειρουργικά, αφήνοντας τους ερευνητές άναυδους, καθώς τίποτα δεν υποδεικνύει ότι το φαινόμενο είναι αποτέλεσμα της δράσης αρπακτικών ζώων ή άλλων φυσικών παραγόντων.

Μάλιστα, ιδιωτικά γραφεία ερευνών στις ΗΠΑ έχουν κατά καιρούς αναλάβει να λύσουν το μυστήριο, προσφεύγοντας στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας: ειδικές κάμερες, εξοπλισμένες με GPS και «τερατώδεις» μπαταρίες που τους προσφέρουν ενεργειακή αυτονομία για ολόκληρες εβδομάδες, τοποθετούνται σε βράχους και αφήνονται εκεί για μήνες να «γράφουν».

Με το φαινόμενο των χειρουργικών ακρωτηριασμών ζώων συνδέθηκε, προσφάτως, από ορισμένους και η κλοπή μολυσμένων χειρουργικών και διαγνωστικών εργαλείων αξίας 500.000 δολαρίων από κλινική της Φλόριντα, τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση βιοψίας σε ασθενή που έπασχε από τη νόσο του jacob creutzfeldt (η ανθρώπινη εκδοχή της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας).

Επίσης, παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί:
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά