ροή ειδήσεων

Σοκ! Ο παππούς αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο σπίτι και κάηκαν μαζί του η γιαγιά και το εγγόνι

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία... στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα, δύο ηλικιωμένοι -ανδρόγυνο- και ένα νήπιο μόλις 1,5 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά προήλθε μετά από αυτοκτονία του ηλικιωμένου άνδρα.

Όπως είπε ο Πύραρχος Κωνσταντίνος Πουλτίδης στο ΣΚΑΪ, οι πυροσβέστες εντόπισαν στο σπίτι ένα άδειο μπιτόνι με υπολείμματα βενζίνης, ενώ ο χώρος είχε και έντονη μυρωδιά καυσίμου και αυτό οδηγεί την Πυροσβεστική σε ένα πρώτο συμπέρασμα πως ο παππούς περιλούστηκε με βενζίνη και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να προκαλέσει το απόλυτο χάος.

Ο Πύραρχος τόνισε πως ο αυτόχειρας είχε ρίξει βενζίνη και στο πάτωμα του διαμερίσματος, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί και η σύζυγος και το εγγόνι τους.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε ο κ.Πουλτίδης ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αφού είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Παράλληλα είπε πως δεν αποκλείεται ο ηλικιωμένος άντρας να περιέλουσε με βενζίνη τη σύζυγο του, αλλά και το βρέφος, γι αυτό και δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν έστω με εγκαύματα.


Ο ηλικιωμένος άντρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι πριν από λίγο διάστημα νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Στο τραγικό αυτό περιστατικό υπήρξε και ένας ήρωας όμως. Ένας υδραυλικός που περνούσε από το σημείο, είδε την φωτιά, ανέβηκε στο διαμέρισμα, έσπασε την πίσω πόρτα και κατάφερε να σώσει τουλάχιστον τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, ένα 8χρονο αγοράκι και έναν 25χρονο, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα. Το μεγαλύτερο παιδί έχει τραυματιστεί και περισσότερο, ενώ και ο άντρας που τους έσωσε υπέστη τραυματισμούς και εγκαύματα. Αμέσως μετά το περιστατικό ο υδραυλικός περιέγραψε σε δημοσιογράφους τι συνέβη στο διαμέρισμα. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς των παιδιών που έλειπαν στις δουλειές τους και είχαν αφήσει στους παππούδες τα παιδιά.

Δείτε το βίντεο από το rthess.gr:



Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *