ροή ειδήσεων

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου θα τιμήσει το Σάββατο τον Μπάνε Πρέλεβιτς

Τον Μπάνε Πρέλεβιτς θα τιμήσει το Σάββατο ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου (με αφορμή τα εγκαίνια του). Την Κυριακή η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον Κολοσσό... οπότε θα βρεθεί στο νησί ο "τίγρης" και θα τιμηθεί από τους φίλους του "Δικεφάλου" για την προσφορά του. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ να σημειωθεί πως βρέθηκε στην Τούμπα την Κυριακή αλλά από την ομάδα δεν προκύπτει πως υπήρξε κάποιο νέο αναφορικά με την πιθανή εμπλοκή του Σαββίδη στο μπασκετικό τμήμα.

Απλώς λένε στην ομάδα πως θέλουν να έχουν μια πιο συχνή επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και πέραν της όποιας επικοινωνίας μπορεί να υπάρχει μαζί του, από τον ΠΑΟΚ επισημαίνεται πως αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι να συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Σαββίδης.

Kατά τα άλλα, εξετάστηκε την Δευτέρα ο Απόλλωνας Τσόχλας και ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της ομάδας, Κώστας Σαμαράς διέκρινε βελτίωση. Σύμφωνα με τον τελευταίο, υπάρχει ενδεχόμενο να μπορεί να είναι διαθέσιμος απέναντι στον Κολοσσό. Ο Τσόχλας, πάντως, θα εξεταστεί εκ νέου την Τετάρτη ενώ είναι και θέμα του τεχνικού τιμ αν θέλει να τον προφυλάξει για την Κυριακή ούτως ώστε να είναι απολύτος έτοιμος για τον αγώνα με τον Αρη.

Στο μεταξύ τις επόμενες μέρες στον ΠΑΟΚ περιμένουν μια δόση από τον ΟΠΑΠ. Από την στιγμή που "περισσέψουν" χρήματα από διάφορες υποχρεώσεις, τότε υπάρχει στο μυαλό να δοθούν χρήματα σε παίκτες (είχαν πληρωθεί πριν "μπει" το 2014). Γενικώς αυτές τις μέρες θα γίνει ένας προγραμματισμός στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα έσοδα και τα έξοδα της ΚΑΕ.
Contra.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *