ροή ειδήσεων

Το κύμα τουρισμού αυξάνει τις πτήσεις στα αεροδρόμια

Στα ελληνικά αεροδρόμια οδηγούν τη μία μετά την άλλη αεροπορική εταιρεία οι προβλέψεις για σημαντική αύξηση του τουριστικού ρεύματος στη χώρα μας και φέτος...

Αρκετές από τις εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στη χώρα μας αυξάνουν πτήσεις και συχνότητες λόγω της τουριστικής κίνησης


Εκτός από την είσοδο της ιρλανδικής Ryanair και στα δρομολόγια εσωτερικού, αρκετές από τις εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στη χώρα μας αυξάνουν πτήσεις και συχνότητες.

Ετσι, χθες η Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη δύο νέων δρομολογίων από Χανιά προς Bournemouth στη Μεγάλη Βρετανία και από Ρόδο προς Οσλο. Τα νέα δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν από τον Απρίλιο, περίοδο που θα αρχίσουν να λειτουργούν και οι δύο νέες βάσεις της εταιρείας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και έρχονται να προστεθούν στα πολλά δρομολόγια που έχουν ήδη ανακοινωθεί από την εταιρεία και περιλαμβάνουν πτήσεις και στο εσωτερικό δίκτυο.

Η Ryanair καταβάλλει έντονες προσπάθειες, προκειμένου να καταστεί ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στη χώρα μας και μάλιστα από την πρώτη περίοδο της έναρξης των νέων δρομολογίων της.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική εταιρεία χαμηλού κόστους, η οποία φιλοδοξεί να κερδίσει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα των ελληνικών αερομεταφορών. Χθες και η Easyjet, η οποία επίσης δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, ανακοίνωσε δύο νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης προς τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου.

Η Airberlin
Σε ενίσχυση του δικτύου της στην Ελλάδα προχωρεί όμως και η γερμανική Airberlin, η οποία από την προσεχή θερινή περίοδο θα πραγματοποιεί νέα πτήση από την Καλαμάτα προς τη Βιέννη.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *