ροή ειδήσεων

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση του Σφακιανάκη από το Έναστρον

Από το βράδυ έχω ακούσει πολλά για το τέλος της συνεργασίας του Νότη Σφακιανάκη ...με το «Έναστρον». Άλλα… πέρα για πέρα αληθινά και άλλα που ακουμπούν τα όρια της μπούρδας.

Υποχρεώθηκα να δώσω μερικά στοιχεία του ρεπορτάζ ώς όφειλα-ως καλεσμένος- στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη… ωστόσο υπάρχουν και άλλα που προέκυψαν.
Η αλήθεια; Οι πελάτες γύρισαν την πλάτη στον Σφακιανάκη. Το μαγαζί από ένα σημείο και μετά αγκομαχούσε.
Και έφτασε εκεί καθώς το πρώτο όνομα έβγαινε στην πίστα και σχεδόν καθημερινά μιλούσε με πολύ άσχημο τρόπο στους πελάτες που επέλεγαν το συγκεκριμένο στέκι για να διασκεδάσουν.
Δεν ήταν μάλιστα και λίγοι εκείνοι που επιδεικτικά αποχωρούσαν κατά την διάρκεια των «πολιτικών λόγων» του Νότη.
Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Οι τζίροι μειωνόταν και το τέλμα δεν άργησε να έρθει. Ο επιχειρηματίας πριν από δυο μέρες ανακοίνωσε στον Σφακιανάκη ότι το σχήμα θα πέσει καθώς η αιμορραγία ήταν μεγάλη.
Μάλιστα ακούγεται έντονα πώς μετά την αποχώρηση της Βανδή και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να «τρέξει» το σχήμα μέχρι τον Γενάρη του 14.
Δυστυχώς η αποστροφή και η στεναχώρια πολλών πελατών-που έκαναν μεγάλους λογαριασμούς-περιόρισε την όποια προσπάθεια του επιχειρηματία να «πάει» το σχήμα και τον Φλεβάρη . Και αν αναλογιστεί κανείς ότι εν τω μέσω κρίσης πλήρωνε μέχρι το τελευταίο ευρώ τους υπαλλήλους του-περισσότεροι από 60-τότε μπορεί κανείς να καταλάβει το μέγεθος της μαύρης τρύπας.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς ο Νότης ήταν ο μόνος που γνώριζε.
Ο Nivo αγνοούσε την απόφαση…
Όσο για τις σχέσεις του κ. Ματσίκα με τον Σφακιανάκη; Μυημένοι μου έλεγαν πριν από λίγο ότι δεν έχουν διαταραχθεί… όσο κι αν κάποιοι πιστεύουν το αντίθετο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *