ροή ειδήσεων

ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - Γέννησε ενώ ήταν σε κώμα επί τέσσερις μήνες - Εδωσε ζωή στην κόρη της πριν πεθάνει

Μία νέα ζωή ήρθε στον κόσμο μέσα από μία οικογενειακή τραγωδία...
στην Ιταλία.
Μία 25χρονη γέννησε την κόρη της ενώ ήταν σε κώμα επί τέσσερις μήνες, αλλά λίγες ημέρες αργότερα η ίδια έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Καρολίνα Σέπε είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν ένας γείτονας την πυροβόλησε στο κεφάλι στην πόλη Λάουρο τον περασμένο Αύγουστο. Εκείνη τη στιγμή η 25χρονη διένυσε την δέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και έπεσε σε κώμα.

Οσο η νεαρή γυναίκα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, το ίδιο συνέβαινε και με το μωρό της. Οι γιατροί αποφάσισαν τελικά να κάνουν καισαρική τομή, καθώς εξασθενούσαν τα σημάδια ζωής του εμβρύου. Η Σέπε τελικά πέθανε το Σάββατο, 16 ημέρες έπειτα από τη γέννηση της κόρης της που δίνει τώρα τη δική της μάχη, καθώς ήρθε στον κόσμο ζυγίζοντας 1,1 κιλά.

Το ακόμη πιο τραγικό είναι πως όλα συνέβησαν έπειτα από έναν καβγά που είχε με γείτονα ο πατέρας της Σέπε, εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος. Ο γείτονας εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας για να σκοτώσει τον άνδρα. Η 25χρονη δέχθηκε τον πυροβολισμό που αποδείχθηκε μοιραίος, ενώ ο αδερφός και η μητέρα της τραυματίστηκαν και η γιαγιά της έχασε τη ζωή της.

Ο σύζυγος της Σέπε κατάφερε να γλιτώσει βγαίνοντας από το παράθυρο με τον δύο ετών γιο τους. Αν και παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να είναι δίπλα στη σύζυγό του όσο εκείνη ήταν σε κώμα δηλώνοντας με σιγουριά πως η γυναίκα θα συνέλθει, τελικά η μάχη χάθηκε.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *