ροή ειδήσεων

O απατεώνας Σώρρας (με τα ξεχασμένα ομόλογα που θα ξεχρέωνε την Ελλάδα) και τα troll-mails στον Χατζηνικολάου [ΦΩΤΟ]

Κάποιος "αόρατος" φίλος του Αρτέμη Σώρρα έδωσε εντολή στους 107 "πιστούς" να στείλουν το ίδιο και μοναδικό κείμενο με διαφορετικές υπογραφές στο enikos.gr, του Χατζηνικολάου! Μόνο που είναι και... βλάκες!!! Διαβάστε τι έκανε ένας από αυτούς!...

Ένας από αυτούς ξέχασε να διαγράψει την "οδηγία-εντολή" και την έστειλε... αυτούσια.

Εδώ και λίγες ημέρες το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του enikos.gr δέχεται συνεχώς το ίδιο μήνυμα με διαφορετικές υπογραφές. Ο "άγνωστος" συντάκτης του κειμένου ζητά από τον Νίκο Χατζηνικολάου να καλέσει τον Αρτέμη Σώρρα "και την ομάδα του για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων, τη διαλεύκανση του ζητήματος και την ενημέρωση του κοινού" σαν να μην υπήρξε ποτέ η αναφορά της καναδικής τράπεζας ότι δεν έχει κατατεθεί το ποσό που είχε δηλώσει ο κ.Σώρρας.

Και ενώ η συντονισμένη προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη, προφανώς κάποιος "από την ομάδα" του κ.Σώρρα ξέχασε να πατήσει το delete και να διαγράψει τις οδηγίες που λένε: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΒΡΟΧΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ,,,,ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!! ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.,,,ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ....ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.,.!! ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ! (ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΣ) .ΣΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!! ΠΑΜΕ/???.......... ( ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ )

Ο "αμελής" δήθεν αντικειμενικός αναγνώστης έστειλε και αυτός με τη σειρά του το κείμενο που συνέταξε ο "αόρατος συντάκτης": Αγαπητέ κύριε Χατζηνικολάου,

Είναι γνωστή η επιμονή σας να αναζητάτε και να εξετάζετε επιμελώς τα θέματα και τα στοιχεία που παρουσιάζετε στις εκπομπές σας. Το τηλεοπτικό κοινό σας εκτιμά γι’ αυτό.

Στην εκπομπή σας «Στον ενικό» της 13/1/2014, απευθυνόμενος σε συμπολίτη μας και αναφερόμενος στο θέμα των 600 δις του Αρτέμη Σώρρα, κάνατε μία δημόσια υπόσχεση / προτροπή. Είπατε: «… τα λεφτά… έχετε φέρει τα λεφτά; … να έρθετε με τα αποδεικτικά ότι υπάρχουν τα χρήματα σε όποια εκπομπή μου θέλετε… είμαι απολύτως ανοικτός… θα ελέγξω… ότι είναι ακριβή τα παραστατικά… όπως έχω χρέος…».

Σας αποστέλλω παρακάτω μέρος των στοιχείων που ζητήσατε. Με βάση την παραπάνω υπόσχεσή σας και για την τήρηση από μέρους σας της δημοσιογραφικής δεοντολογίας σας ενημερώνω πως ο ίδιος ο κύριος Α. Σώρρας και η ομάδα του είναι στη διάθεσή σας για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων, τη διαλεύκανση του ζητήματος και την ενημέρωση του κοινού.

Σαν ελεύθερος Έλληνας πολίτης, έχω έννομο συμφέρον από τη διαλεύκανση της όλης υπόθεσης. Περιμένω από εσάς να τηρήσετε το λόγο σας και να δοθεί πλήρης και αληθινή ενημέρωση στο ελληνικό κοινό.

Παρακαλώ αναζητήστε:

Την υπ’ αριθμ. 67650/13 της 28/06/2013, ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΙΟΔΕΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, όπου αναφέρεται το όνομα τραπεζοοικονομικού παράγοντα του Καναδά που θα σας οδηγήσει στα «λεφτά» που αναφέρατε στην εκπομπή σας. Στην ίδια απόφαση αναφέρεται σαφώς (σελ.16) ότι «… αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος (σημ. υπογράφοντος: Αρτέμης Σώρρας) δυνάμει αμετάκλητου πληρεξούσιου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), … Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της ελληνικής Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανωτέρω χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος…».

Πριν το δικαστήριο κηρύξει αθώους τους κυρίους Α. Σώρρα και Ε. Λαμπράκη αναφέρει ότι (σελ.18): «… από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα … ιδίως αυτών της ψευδούς καταμηνύσεως και της ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης.».

Τα υπόλοιπα είναι προς διερεύνηση από εσάς και τους άξιους συνεργάτες σας.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ

Για του λόγου το αληθές, δείτε και το συγκεκριμένο mail:




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/1/14 19:48

    ΌΛΟΙ ΟΙ ΘΕΌ ΠΑΛΑΒΌΊ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΆΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΏΝΑ !!!ΆΛΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/14 20:47

    Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος ο Αρτέμης Σώρρας

    εγκαινιάζει 'ζωντανά" το

    Διαδικτυακό Ραδιόφωνο των ελεύθερων Ελλήνων.

    www.sorrasfm.gr



    Μαζί του ο πρόεδρος Dr Μανώλης Λαμπράκης και το Δ.Σ. του EI END...!!!



    Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, απ όλο τον κόσμο στο www.sorrasfm.gr

    για μια Δυνατή Ανεξάρτητη Ελεύθερη Ελληνική φωνή !!


    Συνδεθείτε όλοι μαζί μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/14 21:03

    Στις 7/11/12 ο Α.Σώρρας αποστέλει νέα πρόσκληση προς τους προαναφερθέντες,ως υστάτη προσπάθεια για την παρουσίαση της πρότασης του.Παράλληλα την ίδια ημέρα ενημερώνει με επιστολές τα μέλη όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων καθώς και όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές,για την πρόταση των 600 δις$ και καλεί άπαντες να ασκήσουν όλα τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα και τους νόμους μέσα,προκειμένου να λάβει η πρόταση την δέουσα αντιμετώπιση από την Ελληνική Κυβέρνηση.

    Δεν λαμβάνει καμία απάντηση και έτσι στις 29 /11/ 2012 ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 9)ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά των ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΑΠΟΥΛΙΑ, Άπαντων των ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Άπαντων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και παντός άλλου υπευθύνου. Τους καταμηνύει ζητώντας την κατά νόμο ποινική δίωξή τους και τιμωρία τους για :
    1.Εσχάτη προδοσία.
    2.Παράβαση καθήκοντος.
    3.Τέλεση κακουργηματικής απιστίας.


    Δ 8
    Η μήνυση αποτελείται από 900 σελίδες και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.Χαρακτηριστικό είναι ότι το εξώδικο της μηνύσεως,που εστάλει σε όλα τα κόμματα της Βουλής,είναι ότι οι ΑΝ.ΕΛ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν δέχτηκαν να το πάρουν με αποτέλεσμα ο δικαστικός επιμελητής να τους το τοιχοκολλήσει.

    Πέραν αυτών ο Αρτέμης Σώρρας προσπάθησε να αγοράσει την ΔΕΗ,την Ολυμπιακή Αεροπορία,τον ΟΠΑΠ,την Αγροτική Τράπεζα,την MIG του κ.Βγενόπουλου,καθώς επίσης Τηλεοπτικούς(ΑΛΦΑ,ΑΛΤΕΡ) και Ρ/Φ σταθμούς και άλλες επιχειρήσεις,αλλά όλες οι
    προσφορές του απερρίφθησαν κατόπιν εντολής της ΤΡΟΪΚΑΣ.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ συμφώνησε με τον μεγαλοεπιχειματία και τραπεζίτη Ρέστη να εξαγοράσει την τράπεζα του.την FBT,ο δτης της ΤτΕ ο κ.Προβόπουλος μόλις το μαθαίνει,Παρασκευή βράδυ αφαιρεί την άδεια της Τράπεζας FBT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/1/14 21:25

    ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *