ροή ειδήσεων

Ryanair: Συνδέει Ρόδο - Όσλο με δύο πτήσεις ανά εβδομάδα

ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Τη γραμμή Ρόδος-Οσλο, με δύο πτήσεις ανά εβδομάδα, εγκαινιάζει... από τις 28 Απριλίου η Ryanair.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, η νέα γραμμή εκτιμάται ότι θα μεταφέρει 3.000 επιβάτες ετησίως ενώ θα δημιουργήσει 30 νέες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/1/14 17:22

    ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ!!! ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/14 19:13

    propersi htan na anige vash edw sthn rodo alla vlepeis kapia lamogia gia prosopiko ofelos den thn afisan kai anixe sta xania na tous xanapsifisete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/14 19:17

    Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο γι αυτές τις συγκεκριμένες προσλήψεις θα δείτε αρκετά ενδιαφέροντα...όπως πχ ότι "Η εταιρία αυτή δεν χρειάζεται να κάνει καμιά πρόσληψη στα αεροδρόμια, αφού ούτως ή άλλως σε αυτά που πετάει έχει σύμβαση με μια εταιρία χάντλινγκ (στην Θεσσαλονίκη την Ολυμπιακή) η οποία φροντίζει για όλες τις απαραίτητες εργασίες και διαδικασίες (τσεκ ιν, κλπ) με το δικό της προσωπικό.
    Η εκάστοτε αεροπορική εταιρία δεν χρειάζεται ούτε οδηγούς, ούτε τίποτα, όσον αφορά σε προσωπικό εδάφους. Τα κάνουν όλα οι εταιρίες χάντλινγκ.
    Από κει και πέρα, ολόκληρο το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ή του Ηρακλείου, κ.ά. δεν απασχολεί πάνω από 2.000 άτομα σε φουλ σεζόν, και μάλιστα σε όλες τις κατηγορίες και τις ειδικότητες, συμπεριλαμβανομένων των δημοσίων υπηρεσιών.
    Πως είναι δυνατόν, μια αερ. εταιρία χαμηλού κόστους, να απασχολήσει 2.500 άτομα σε δυο αεροδρόμια;" ..... τα συμπεράσματα δικά σας, δεν ξέρω εάν όντως κάτι ίσως αλλάξει στο μέλλον....αλλά τόσα άτομα για 3 αεροπλάνα μου φαίνεται υπερβολικό, δηλαδή οι υπάρχουσες εταιρίες πόσο κόσμο θα έπρεπε να απασχολούν που διαθέτουν περισσότερα αεροπλάνα στη χώρα μας? Επίσης διάβασα και το εξής "πέρισυ που έγιναν τα Χανια βάση για την ryanair τα τοπικά ΜΜΕ λέγανε ότι θα προσληφθούν 500-800 άτομα στο αεροδρόμιο για να καλύψουν της ανάγκες της ryanair.....τελικά ήρθαν οι Ιρλανδοι κάναν μια χαρά την δουλειά τους με τις handling εταιρείες και οι συνολικές προσλήψεις από 500-800 που υπολογίζονταν, αγγίξαν τελικά το εντυπωσιακό νούμερο ....μηδέν (0)."Δηλαδή μπούρδες Ψευδείς οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης περί 2.800 νέων θέσεων εργασίας στη Ryanair www.thepressproject.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/14 19:19

    http://www.thepressproject.gr/article/55114/Pseudeis-oi-isxurismoi-tis-kubernisis-peri-2800-neon-theseon-ergasias-sti-Ryanair

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *