ροή ειδήσεων

Voimore: Ηρθε η ελληνική «απάντηση» στο... Viber για δωρεάν κλήσεις και SMS

Πρόκειται για για μια νέα χρήσιμη και -κυρίως- ελληνική εφαρμογή για δωρεάν κλήσεις και SMS, την οποία...


Δωρέαν κλήσεις και sms θα μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι χρήστες της εφαρμογής Voimore.... η ελληνική απάντηση στο Viber.

θα συναντήσετε στο Play Store της Google, με την ονομασία Voimore. Σκοπός της συγκεκριμένης πλατφόρμας επικοινωνίας είναι να προσφέρει γραπτή (SMS) και φωνητική (Voice) επικοινωνία στους εγγεγραμμένους χρήστες της Voimore «κοινότητας» δωρεάν οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή σύνδεση στο Internet μέσω WiFi είτε μέσω 3G!
Η εφαρμογή (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για Android προσφέρει εύκολη εγκατάσταση με ακόμα πιο εύκολη διαδικασία εγγραφής στην κοινότητα του Voimore, αφού σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές δεν απαιτούνται passwords ή προσκλήσεις από άλλα μέλη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το νούμερο του κινητού σας τηλεφώνου και είστε έτοιμοι!
Η εφαρμογή βασίζεται στην «κοινότητα» των χρηστών του Voimore για να λειτουργήσει, έτσι όσες από τις επαφές σας είναι ήδη στην υπηρεσία θα εμφανιστούν αμέσως στην λίστα επαφών της εφαρμογής και μπορείτε να ξεκινήσετε να στέλνετε δωρεάν μηνύματα ή να καλέσετε δωρεάν με υψηλή ποιότητα κλήσης. Επιπλέον, υπάρχει και σχετική ειδοποίηση για χαμένες κλήσεις ή μηνύματα κάθε φορά που δεν είστε συνδεδεμένοι.
Το Voimore διατίθεται δωρεάν στο Google Play, ενώ κάθε νέος χρήστης παίρνει ως δώρο 2 ώρες δωρεάν κλήσεις προς σταθερά Ελλάδας, Αγγλίας και Αμερικής (Η.Π.Α.).
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τους Έλληνες developers της εφαρμογής σύντομα τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει και iOS έκδοση του Voimore.
Για περισσότερες πληροφορίες στο voimore.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/1/14 08:10

    Σιγά τα λαχανα...αυτό το κάνει και το skype. Να μου λέγατε κάτι σαν το Bobsled Calling που είχε τζάμπα κλήσεις προς όλους, να πω ναι αξίζει. Οι δωρεάν κλήσεις είναι μονο για όσους έχουν ήδη εγκατεστημένο το πρόγραμμα, και μονο όσοι είναι στην λίστα επαφών του προγράμματος. Όσο για τις 2 ώρες προς σταθερά ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τι γίνετε μετά την λήξη τους, και απλά θα το χρησιμοποιείτε σαν voip Calling όπως όλα τα υπόλοιπα free προγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/14 08:15

    Δηλαδή, οι δωρεάν κλησεις και sms προϋποθέτει να έχει και ο παραλήπτης το ίδιο πρόγραμμα εγκατεστημένο, αλλιώς NO FREE CALLING καρδια μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/14 08:20

    Παρεπιπτόντως στα σταθερά ήδη έχουμε απεριόριστες κλήσεις από τους παρόχους σταθερής τηλεφωνίας, άρα είναι αδιάφορο και ασήμαντο για τις 2 ώρες που δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *