ροή ειδήσεων

Υπερατλαντικές πτήσεις με εισιτήριο μόλις... 10 ευρώ υπόσχεται η Ryanair

Υπερατλαντικές πτήσεις μόνο με 10 ευρώ; Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryannair, η οποία εισήλθε.... προσφάτως και στην ελληνική αγορά, μόλις αποκτήσει τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryannair Michael O'Leary, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Δουβλίνο, δήλωσε ότι θα προσφέρονται πτήσεις με προορισμό τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη έναντι 10 ευρώ, ενώ η επιστροφή στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ θα στοιχίζει άλλα 10 ευρώ.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η τιμή αυτή θα καλύπτει μόνο το κόστος της πτήσης, κάτι που σημαίνει ότι οι επιβάτες θα πρέπει να πληρώνουν επιπλέον για το γεύμα, τις αποσκευές και τους φόρους.
Ο CEO της Ryanair δήλωσε ακόμη ότι οι πτήσεις θα ξεκινούν από 14 μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και θα κατευθύνονται σε ισάριθμους προορισμούς των ΗΠΑ, παρέχοντας πλήρεις υπηρεσίες έξι μήνες αφότου η εταιρεία αποκτήσει τα κατάλληλα αεροσκάφη.

Ο O'Leary περιέγραψε προσφάτως την Ryanair ως την πιο "δημοφιλή" αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις σοβαρές επικρίσεις που έχει δεχθεί η εταιρεία από πελάτες της.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *