ροή ειδήσεων

Κρήτη: «Με βίαζε ο πατέρας μου από τα 15 – Κοιμόμουν με το τζιν για να τον αποφεύγω»

Μια ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε... στην Ιεράπετρα αναβίωσε ξανά την Τετάρτη στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ηρακλείου. Στο σκαμνί κάθισε ένας 54χρονος Ρουμάνος κατηγορούμενος για το βιασμό της μεγαλύτερης κόρης τους και τη σεξουαλική παρενόχληση των δύο μικρότερων παιδιών του.

Πρωτόδικα το δικαστήριο του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης 20 ετών και τεσσάρων μηνών. Στο δεύτερο βαθμό, το δικαστήριο του μείωσε την ποινή κατά 11 μήνες καταδικάζοντάς τον σε 19 χρόνια και 4 μήνες κατά συγχώνευση. Για τις ποινές τόσο του βιασμού της 25χρονης σήμερα κοπέλας, όσο και της αιμομιξίας, το δικαστήριο διατήρησε τις ποινές επιβάλλοντάς του 12 χρόνια για την πρώτη κατηγορία και 14 για τη δεύτερη.

Oι καταθέσεις

Η κατάθεση της μεγάλης κόρης του 54χρονου Ρουμάνου ήταν ανατριχιαστρική. Όπως είπε αναγκαζόταν να κοιμάται με το… τζιν της προκειμένου να αποφύγει τον πατέρα της.

Η άτυχη κοπέλα υποστήριξε ότι έζησε τραγικές στιγμές στα χέρια του πατέρα της στην ηλικία των 15, ενώ στη συνέχεια έπαθε νευρική ανορεξία και υπέφερε από εφιάλτες.

Η κοπέλα τόνισε ότι δεν πήγε ούτε εκείνη ούτε τα αδέλφια της σχολείο καθώς ο πατέρας τους ισχυριζόταν ότι στην Ελλάδα ήρθαν για να δουλέψουν.

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η μικρότερη κόρη ενώ στο πρώτο δικαστήριο είχε εμφανιστεί αναλυτική και περιγραφική για τα όσα συνέβησαν, αυτή τη φορά άλλαξε ριζικά την κατάθεσή της. Ανέφερε ότι έχει συγχωρήσει τον πατέρα της ενώ σημείωσε ότι παρεξήγησε τα πατρικά του χάδια αφού σαν παιδί δεν βίωσε τη στοργή. Όπως υποστήριξε από νωρίς είχε χωριστεί με τους γονείς της που ήρθαν στην Ελλάδα για να δουλέψουν.

Στην ίδια γραμμή και ο γιος της οικογένειας, o οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του δεν τον είχε χτυπήσει ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα στο cretaive

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *