ροή ειδήσεων

Ο Αδάμ ήταν ο άνθρωπος που αγάπησα... Τι είπε η 30χρονη από την Κάρπαθο

Ο Αδάμ ήταν ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο... Λόγια που βγήκαν ανάμεσα σε λυγμούς από το στόμα της 31χρονης από την Κάρπαθο, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 30χρονου συντρόφου της, επαγγελματία οπλίτη Αδάμ Βεσσάλα, με σπασμένο ποτήρι.

Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Η 50χρονη μητέρα της και ο 42χρονος κουμπάρος της δεύτερης αφέθηκαν ελεύθεροι δίχως περιοριστικούς όρους.

Η 31χρονη Ρ.Γ. προσήχθη στον ανακριτή συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Εκλαιγε ασταμάτητα και ακουμπούσε ασυναίσθητα τα μαύρα μαλλιά της, τα οποία είχε πιασμένα σε μια ατημέλητη αλογοουρά.

Δίπλα της ήταν η μητέρα της, που δεν σταματούσε να τη χαϊδεύει και να την αγκαλιάζει. «Μας συνέδεαν αισθήματα παθολογικής αγάπης με τον Αδάμ, τα οποία δεν μου επέτρεψαν ποτέ να φύγω από μια σχέση που είχε καταστεί βασανιστική τόσο για το άτομό μου όσο και για την οικογένειά μου, λόγω του πάθους του για το ποτό που είχε ως αποτέλεσμα τη βίαιη συμπεριφορά του».
Η 31χρονη έκανε συχνές παύσεις για να σκουπίσει τα δάκρυά της και να πάρει βαθιές ανάσες, όμως συνέχιζε με τρεμάμενη φωνή: «Σε καθημερινή βάση υπήρχαν σκηνές ζηλοτυπίας που σχεδόν πάντα κατέληγαν σε βρισιές και συχνά σε χειροδικίες μέχρι αναισθησίας, ενώ δεν έλειπαν οι δημόσιοι προπηλακισμοί».

Αναφορικά με την ημέρα του φονικού, ανέφερε: «Μόλις το ποτήρι ακούμπησε το στήθος του έσπευσα να το τραβήξω μακριά του και αυτός είναι ο λόγος εκ του οποίου έχει μία μόνο εκδορά και όχι τόσες όσες οι εγκοπές του σπασμένου γυαλιού, όπως θα συνέβαινε αν είχε πληγεί από αυτό με ανθρωποκτόνο δόλο. (…) Επειτα από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει να κινείται, λέγοντας “πονάω, πονάω, υποφέρω”. Αρχίζω να φωνάζω σε έξαλλη κατάσταση (…) “αγάπη μου, μίλησε μου, σε παρακαλώ”. Πιέζω την μπλούζα του πάνω στην πληγή για να σταματήσει η αιμορραγία, φέρνω νερό για να πλύνω το πρόσωπο και το σώμα του και καλώ σε αλλόφρονα κατάσταση τη μητέρα μου, για να καλέσει γιατρούς σε βοήθεια» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 31χρονη.
Espressonews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *