επικαιρότητα

Έλληνες, οι σημερινοί εβραίοι του 4ου Ράιχ

Ότι ήταν τον 20ο αιώνα οι Εβραίοι για το Γ΄ Ράϊχ, είναι τώρα τον 21ο αιώνα, οι Έλληνες για το Δ΄ Ράϊχ...


Είμαστε τα «μιάσματα» της Ευρώπης που πρέπει να εξαφανιστούν για να ανατείλει η Αρία Γερμανική Ευρώπη της δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Στην πραγματικότητα φυσικά...
στόχος είναι οι περιουσίες μας.

Εντελώς ξαφνικά και ενώ ο «εσωτερικός εχθρός» του Ελληνικού έθνους, δηλαδή η ντόπια ελίτ, μας καθησυχάζει ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο και τη γερμανική επιτήρηση, την ίδια στιγμή, η γερμανική ελίτ φανατίζει και πάλι τον γερμανικό λαό εναντίον μας.

Μας κατηγορεί ότι είμαστε πολύ πλουσιότεροι από τους Γερμανούς «φορολογούμενους», ξεσηκώνοντας τη γερμανική κοινή γνώμη εναντίον μας.

Ταυτόχρονα, η Μπούντεσμπανκ κάνει πρόταση να επιβληθεί στους Έλληνες εφάπαξ χαράτσι 10% επί των αντικειμενικών αξιών των περιουσιών μας, προκειμένου να πληρωθούν οι δανειστές και φυσικά να γεμίσουν τα γερμανικά ταμεία.


Εννοείται ότι αυτό θα είναι η πρώτη δόση, ενώ υπάρχει και η πρόσφατη απόφαση για κούρεμα καταθέσεων, αν αυτό χρειαστεί.
Όπως ακριβώς κατηγορούσε το Γ΄ Ράϊχ τους Εβραίους και στοχοποιούσε τις περιουσίες τους, το ίδιο κάνει τώρα το Δ΄ Ράϊχ με τους Έλληνες.

Τότε υπήρχε ένα έθνος διασκορπισμένο, σήμερα υπάρχει μεν ένα έθνος με συγκεκριμένη πατρίδα, αλλά δυστυχώς με έναν «εσωτερικό εχθρό», που είναι υποχείριο του Δ΄ Ράϊχ.

Επομένως, στην ουσία ένα διαλυμένο έθνος, χωρίς εθνική ηγεσία για να το προστατέψει.

Από τις αρχές του 2010, το φωνάζαμε συνεχώς από αυτό εδώ το blog, ότι ο στόχος όλου αυτού του τεχνάσματος (που επενδύει στην αδρανοποίηση των Ελλήνων μέσω της οικονομικής τρομοκρατίας τους), ήταν οι δημόσιες και οι προσωπικές μας περιουσίες.

Τώρα επιβεβαιωνόμαστε και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.
Πέτρος Χασάπης


Parapona-Rodou

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά