ροή ειδήσεων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ

Καταγγέλλουμε την απάνθρωπη και ανάλγητη απόφαση του Δημάρχου Ρόδου ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ και των εγκάθετων μελών της παράταξής του...
στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ, ν’ απολύσει 57 εργαζόμενους της Επιχείρησης και να οδηγήσει στην απελπισία και στην ανέχεια τις οικογένειες μας.
Ο ανάλγητος και ανεύθυνος Δήμαρχος ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ, αγνόησε κάθε δυνατότητα που του έδινε η νομοθεσία, αγνόησε τις αποφάσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και του Υπουργού Εσωτερικών, της Δικαιοσύνης, τις πράξεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τις θετικές πρωτοβουλίες των βουλευτών του Νομού μας. Αγνόησε ακόμα και την ομόφωνη έκκληση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, να μην προχωρήσει σε απολύσεις. Το μόνο που τον ένοιαξε είναι μήπως δήθεν του ασκηθεί κάποια δίωξη ή μην του καταλογισθεί έστω κι ένα ευρώ σε βάρος της πολύτιμης περιουσίας του. Έντρομος αρνήθηκε να παλέψει για το δικαίωμά μας στη δουλειά, για το ψωμί των οικογενειών μας!
Ο άνθρωπος που φοβάται ν’ αναλάβει την παραμικρή ευθύνη, κρύφτηκε πίσω από κλειστές πόρτες, κάγκελα, δεκάδες αστυνομικούς και περιπολικά και στα σκοτεινά πήρε την απόφαση που τόσο καιρό μεθόδευε μαζί με την παρέα του στη ΔΕΥΑΡ. Αν μπορούσε να καταργήσει και τον ήλιο, θα το έκανε κι αυτό γιατί φοβάται ακόμα και τη σκιά του!
Ο Δήμαρχος που πρόθυμα ψήφισε το Μνημόνιο, αποδείχθηκε πιο τροϊκανός κι από την τρόικα και με μεγάλη προθυμία γέμισε με 57 κεφάλια το καλάθι απολύσεων της κυβέρνησης! Άξιος ο μισθός του. Στη συνείδηση μας αλλά και στη συνείδηση των Ροδιτών, είναι ήδη καταδικασμένος ως ο χειρότερος Δήμαρχος του τόπου.
Θα παλέψουμε για το δίκιο μας, για το δικαίωμα στη δουλειά, για το ψωμί των οικογενειών μας. Και θα δικαιωθούμε.
Στον αγώνα μας αυτό ζητούμε τη συμπαράσταση πρώτα απ’ όλα των συναδέλφων μας, της Δικαιοσύνης, των Βουλευτών μας και κυρίως ολόκληρου του Ροδιακού Λαού.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/2/14 19:07

    57 άτομα ?? Ω ρε τι πληρωναμε.. Καιρός να νιώσετε και εσείς τι παει να πει ΔΟΥΛΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/14 19:31

    Παιδια ο κουσουρνας δεν εχει καμια ευθυνη .Να τα βαλετε με το ξαδελφο, θειο ,κουμπαρο
    σας τον Σακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/14 19:37

    Να μείνουν όσοι μπήκαν αξιοκρατικά!!! Όσοι μπήκαν με ρουσφέτια κ βύσματα καλά έκαναν κ τους έδιωξαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/14 20:46

    ΠΟΠΟ τι πληρώναμε και εμείς που εργαζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα...Αν οι υπηρεσίες δουλεύουν μια χαρά χωρίς αυτούς τότε καλώς έπραξε. Ας πάνε να βρούνε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα τώρα δίχως τους βολευτές τουςπου τους κάνανε πλάτες για ψηφοθηρία...Καιρός ήτανε...Όχι πως ο Κουσουρνάς είναι καλύτερος όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/14 20:49

    ΣΑΚΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/2/14 22:41

    Άντε στα σπίτια σας σας τώρα και να παρακαλάτε να μην σας ζητήσουν πίσω και τους μισθούς, που τόσα χρόνια πέρνατε παράνομα. Αλήθεια κύριοι, ποιός σας έβαλε στην δουλειά και σας έλεγε να μην ανησυχείτε και όσο είναι αυτός εκεί, δεν σας κουνάει κανένας? Γιατί δεν τον στήνετε στον τοίχο τώρα? Παρα μόνο φωνάζετε να παρανομήσει το ΔΣ της ΔΕΥΑΡ για να κρατήσει τους παράνομους στην δουλειά και να τους πληρώνει παράνομα! Περιμένουν και άλλοι για δουλειά που ΔΕΝ θα μπούν παράνομα. Και πολύ αργήσανε να τους απολύσουν. Λυπάμαι, αλλά τόσα χρόνια έπρεπε να το περιμένατε μιας και εσείς κάνατε όλες αυτές τις ενέργειες με δικαστήρια, εφετεία και περιφέρειες για να νομιμοποιηθείτε και είχατε πάντα αρνητικές αποφάσεις... φαινότανε και μύριζε απο μακριά αλλα εσείς ακούγατε τον κομπιουτεράκια δήμαρχο σας... Όσο για το άρθρο, όταν κύριοι σας απορρίπτει Περιφέρεια, Πρωτοδικίο, Εφετείο και ΑΣΕΠ μαζί, η φράση... ''αγνόησε ακόμα και την ομόφωνη έκκληση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, να μην προχωρήσει σε απολύσεις''... ε, είναι λίγο για να γελάμε, δεν νομίζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/14 23:33

      Ο Κουσουρνας βαθυ Πασοκ(Κομματοσκυλο) οταν βολεβε τους Πασοκους στο παρελθον με μονο κριτηριο αν ψηφιζες Πασοκ ηταν καλα.Τωρα σκεφτηκε την αξιοκρατια και το Ασεπ.Και παλι στο πισω μερος του κεφαλιου του εχει πως να βολεψει Πασοκους.Αυτα τα λαμογια δεν αλλαζουν με τιποτα.Παντα το κριτηριο για αυτα τα λαμογια ηταν αν ησουν του κοματος σου το λεει καποιος που ετυχε να κανει προσληψεις και να χειριζεται τους φακελους αυτων των ανθρωπων.Το μονο που χρειαζετε αυτο το φυτο ειναι φτυσιμο και να παει σπιτι του.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/2/14 07:30

      Ντροπη σου,ο Κουσουρνας ειναι απο τουσ καλυτερους δημαρχους που περασαν απο την Ροδο.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος16/2/14 03:30

    αυτος πρεπει να παει σπιτι του αλλα εσυ δηλαδη πως το ειδες το θεμα επειδη ο καθε ενας βολευε τους δικους του οτι αυτοι ηταν περαν αμφιβολιας και πρεπει να μεινουν?
    Οχι το ΠΟΥΛΟ τα κοπροσκυλα απο εκει μεσα αν και δυστυχως το 5% που αξιζαν θα φυγουν επισης αλλα και αυτοι μπορουσαν να πανε και να απαιτησουν να γινει το σωστο αλλα ελα μωρε γαμησε τους εγω καλα ειμαι οποτε το ΠΟΥΛΟ ολοι σας να μαθετε κοπροσκυλα τοσο καιρο χωρις να εχετε ενα πτυχιο , χωρις να προσφερετε κατι , να πληρωνεστε απο εμας για να ξυνεστε , οχι ρε κοπροσκυλα ΤΟ ΠΟΥΛΟ και μολις περασει αρκετος καιρος ΙΣΩΣ καταλαβετε μουνοπανα οτι εσεις φταιτε για την καταντια της χωρας με τα ρουσφετια και ολα , και οχι μην προσπαθησετε να πειτε στον εαυτο σας ελα μωρε 1 προσληψη ηταν , μονο εμενα η δεν εγινε και τιποτα 1-2 ατομα παραπανω γιατι ολοι αυτο σκεφτονταν και τωρα την τρωμε ολοι για εσας τα κοπροσκυλα οποτε ΤΟ ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ κοπροι τοσο καιρο καλα τρωγατε τωρα θελετε και τα ρεστα ενω δεν εχετε κανει τιποτα σα δε ντρεπεστε ρε.
    θελω να δω τι θα λετε στα παιδια σας ρε οτι σας εδιωξαν οι κακοι????
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    Αλλα σιγα μην το παραδεχτειτε , οποτε Τ ΟΠΟΥΛΟ και περαστικα κοπροοι ε κοπροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/14 12:16

    Ο ΣΑΚΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/14 13:43

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/2/14 19:44

    Κάποιος διυθυντής της ΔΕΥΑΡ ΄παραιτήθηκε και ξεπαραιτήθηκε πρόσφατα καταγγέλωντας "Σόδομα και Γόμορα" χωρίς να διευκρινίεζει το τι γίνεται εκέι μέσα. Κανένας ρε άνδρας με παντελόνια δεν βρήκε το κουράγιο να τα βγάλει όλα στην φόρα? Αντε δώστε τα όλα σε ιδιώτες, πάλι πιό φθηνα θα μας έρχονται οι υπηρεσίες. Οπου δημόσιο και λαμογιά, λούφα και παραλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *