ροή ειδήσεων

Τα έψαλλαν στον Τσίπρα γιατί δεν σταμάτησε σε σεισμόπληκτα χωριά

Την οργή των κατοίκων από τις σεισμόπληκτες περιοχές αντιμετώπισε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον οποίο διαμαρτυρήθηκαν πολίτες επειδή δεν σταμάτησε στα χωριά τους.
Ειδικότερα προέκυψε θέμα με...
κατοίκους του χωριού Αγιος Δημήτριος οι οποίοι αναφέρουν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν σταμάτησε στο χωριό τους που θεωρείται ένα από τα χωριά που έχουν πληγεί περισσότερο από τον «εγκέλαδο».

Ενας κάτοικος της περιοχής ο κ. Κυριακάτος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, δήλωσε εξοργισμένος, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν σταμάτησε στο χωριό τους.

«Μας αγνόησε και δεν σταμάτησε καν να μας πει μια καλησπέρα, ενώ ήξερε ότι η περιοχή έχει πληγεί περισσότερο από όλο το νησί» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει «υπάρχει βαθιά θλίψη σε όλους τους κατοίκους του νησιού. Εγώ του ζήτησα πως ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει την θλίψη υποχρέωση να βρεθεί δίπλα μας μετά τον σεισμό».

Κατά την περιοδεία του στο νησί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε την ανάγκη επούλωσης των πληγών από τις σεισμικές δονήσεις στην Κεφαλονιά. Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσαν, στο κέντρο επιχειρήσεων που έχει στηθεί στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Σωτήρης Κουρής, ο αντιπεριφερειάρχης για θέματα Παιδείας Χρήστος Άνθης, οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις οικοδομές του νησιού, στη σίτιση των πληγέντων. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουρής ανακοίνωσε ότι αύριο καταφθάνει στην Κεφαλονιά κρουαζιερόπλοιο 900 κλινών για να μη μένουν οι σεισμόπληκτοι στις σκηνές και στα αυτοκίνητά τους.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στο κέντρο επιχειρήσεων, ο κ Τσίπρας επισήμανε ότι συντελείται ένα πολύ δύσκολο έργο και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αντιλαμβάνομαι ότι οι δυσκολίες δε τελειώνουν. Έχουν διάρκεια. Ελπίζω, πρόσθεσε, οι περισσότεροι στη πορεία να είστε αχρείαστοι. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα επουλώσουμε πιο γρήγορα τις πληγές τόνισε ο κ. Τσίπρας.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *