ροή ειδήσεων

Βίος και πολιτεία του Τζεβελέκου: Πωλούσε ντομάτες στη λαϊκή της Ρόδου οπλοφορώντας, κυκλοφορούσε με σεκιουριτάδες και σύχναζε στη Βουλή

Aπό όπου μπορούσε, έβγαζε λεφτά αδιαφορώντας για το πώς: Είτε πουλώντας ντομάτες, είτε... εξουδετερώνοντας νάρκες στη Βοσνία και στο Λίβανο. Αυτή είναι λίγο πολύ η εικόνα που μπορεί να σχηματίσει κανείς, μαθαίνοντας για τη δράση του εμπνευστή της «αμαρτωλής» ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης», Κωνσταντίνου Τζεβελέκου.

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη», ο κ. Τζεβελέκος, επί θητείας Γιάννη Μαχαιρίδη στη Νομαρχία Δωδεκαννήσου, είχε εμφανιστεί στα γραφεία της αποκεντρωμένης διοίκησης ζωσμένος με ένα πιστόλι γκλογκ σε ειδική θήκη (το οποίο δικαιολόγησε λέγοντας πως είναι επικεφαλής σημαντικής ΜΚΟ και ότι ζωή του απειλείται), ζητώντας επιτακτικά από τον τότε αντιμάρχη Νίκο Ζωίδη, δύο άδειες: Μια για να χτίσει τη βίλα του σε μια από τις πιο χλιδάτες περιοχές της Ρόδου και μια για... πάγκο στη λαϊκή.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο κ. Ζωίδης αποκάλυψε ότι ο κ. Τζεβελέκος ήταν διατεθειμένος να δώσει αμέσως μετρητά για να αποκτήσει τις δύο άδειες, μη διστάζοντας να βγάλει και να ακουμπήσει πάνω στο γραφείο του αντινομάρχη 10.000 ευρώ.

Ο προφυλακισμένος, πλέον, πρώην επικεφαλής της «αμαρτωλής» ΜΚΟ, απέκτησε και τις δύο άδειες και έκτοτε για πολλούς μήνες πωλούσε ο ίδιος, τις βιολογικές τομάτες που παρήγαγε.

Σκιαγραφώντας το προφίλ του Κωνσταντίνου Τζεβελέκου

Στο πρόσωπο κάθε Ροδίτη που αντίκρυζε τον κ. Τζεβελέκο, ζωγραφιζόταν πάντα η εξής απορία: Πού βρήκε τόσα χρήματα, ένας άνθρωπος που πωλούσε τομάτες στη λαϊκή αγορά, ανήγειρε πολυτελέστατη βίλα, οπλοφορούσε και το έδειχνε, διέθετε πολυμελή φρουρά από σεκιουριτάδες και πολυτελή αυτοκίνητα και έκανε παρέα μόνο με επιχειρηματίες και μεγαλοξενοδόχους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο προφυλακισμένος, πρώην επικεφαλής της «χρυσής» ΜΚΟ, σύχναζε στη Βουλή όπου ανέλυε την πολιτική κατάσταση με τους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου. Σημειώνεται ότι για ένα τρίμηνο διετέλεσε σύμβουλος Επικοινωνίας και επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της τότε υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνας Μπατζελή.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/2/14 18:26

    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΜΚΟ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΡ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ...ΝΕΟΚΟΠΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ.....ΤΑΧΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ....ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗ Ν.ΡΟΔΟ,ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *