επικαιρότητα

Το Μάρτιο θα βρέξει όσο δεν έβρεξε όλο τον χειμώνα!

Όλα τα προγνωστικά στοιχεία αλλά και τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, δείχνουν πολλές βροχές και καταιγίδες για τον Μάρτιο, σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας....

Ήδη ο μήνας φαίνεται να ξεκινάει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο τμήματα της χώρας, αλλά και με χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας κυρίως Ελλάδας. Γενικότερα και το υπόλοιπο του μήνα, φαίνεται να κυλάει με αρκετές καταιγίδες ιδιαίτερα στην δυτική, βόρεια και κεντρική χώρα.

Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να ανεβαίνει πολύ, θα λέγαμε δε ότι ίσως ο Μάρτιος να κυλίσει πιο ψυχρός από τον Φεβρουάριο, γεγονός σπάνιο για τα καιρικά δεδομένα της Ελλάδας.

Μάλιστα, τα περισσότερα προγνωστικά στοιχεία, δείχνουν να έρχονται στην χώρα μας, μεγαλύτερα ποσοστά υετού σε χιλιοστά, από όσο όλο τον χειμώνα μαζί, ιδιαίτερα στην δυτική και βόρεια Ελλάδα.
Πηγή: greek-weather.org

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ . ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΞΕΡΩ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ
ΑΓΓΙΖΕΙ

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά