επικαιρότητα

Όταν η προπαγάνδα ξεπερνά την γελοιότητα. Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν είμαστε Έλληνες

Σύμφωνα με έρευνα που αναπαράγουν τα social media το DNA μας είναι περισσότερο ...Ιρανικό και λιγότερο Ελληνικό.Η προπαγάνδα κατά όσων αγαπούν την Ελλάδα ξεπέρασε τη γελοιότητα.Δείτε πως πλασάρουν μια αστεία και αμφιβόλου προέλευσης έρευνα για να πλήξουν τους Έλληνες εκεί που...
τους πονάει.Στην αρχαιελληνική προέλευσή τους.

Αντιγράφουμε από το iefimerida.gr:"Για εκείνους που διατυμπανίζουν πως το αίμα καθορίζει την καταγωγή του ανθρώπου και ότι υφίσταται η έννοια της «καθαρότητας» μιας φυλής, η επιστήμη έχει εδραίες απαντήσεις που μπορούν να τους κάνουν να σιωπήσουν μια καλή.

Οπως σημειώνουν και τα Νέα σε σχετικό ρεπορτάζ τους, οι αναμείξεις πληθυσμών, ως αποτέλεσμα επεκτατικών πολέμων, αλλά και εμπορικών δεσμών, έχει επηρεάσει καίρια το βασικό DNA των εθνών. Ουδείς μπορεί να διατείνεται πως είναι γενετικά «καθαρός». Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ελληνικό στοιχείο εμφανίζεται να υπάρχει στην Κίνα, στον λαό Του, αλλά και στη φυλή των Κάλας.

Είναι φανερό πως οι προσμείξεις αυτές συνέβησαν κατά την περίοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την παρουσία του στην περιοχή.

Ομως, συμβαίνει και το αντίστροφο: το ελληνικό αίμα δεν φέρει μόνο... ελληνικά στοιχεία. Οι επιστήμονες με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού εργαλείου που φέρει την ονομασία «Globetrotter», μπορεί να προσδιοριστεί ενός μέρους αυτών των φυλετικών ενώσεων. Φυσικά, γίνεται κατανοητό πως αυτή η έρευνα δεν μπορεί να πάει σε βάθος 4.000 ετών, ωστόσο και τα υπάρχοντα συμπεράσματα είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Βάσει αυτών, η καταγωγή των Ελλήνων κουβαλάει πολλά ετερόκλητα στοιχεία. Οπως 32,4% από Πολωνούς, 10,1% από Ιρανούς, 11,8% από Κύπριους, 15,5% από Ιταλούς (Νότιους), 3,2% από Αγγλους, 2,6% από Σκωτσέζους, 5,5% από Σύρους, 7,9% από Ιορδανούς και 4,5% από Σικελούς.

Τελικά πόσο Ελληνες είμαστε ή πόσο Ελληνες θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε; "


Κάντε τώρα την πρόσθεση στα νούμερα που μας πλασάρουν ως αποτέλεσμα της έρευνας.93,5%!!!!!!!Δηλαδή μόνο το 6,5% του dna μας είναι Ελληνικό!!!!!
Η έρευνα αγνοεί βέβαια "μικρές λεπτομέρειες" που αποδεικνύουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που αναφέρει.Για παράδειγμα πως ο Μέγας Αλέξανδρος πέρασε από το Ιραν(Περσία τότε) οπότε το λογικό να έχουν γίνει Ελληνικές προσμίξεις στο dna των Ιρανών και όχι το αντίθετο όπως λέει η έρευνα της πλάκας.Επίσης η "σοβαρή" έρευνα αγνοεί πως οι Κύπριοι ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Τώρα για το πως κατέληξε η συγκεκριμένη έρευνα ότι είμαστε σχεδόν...Πολωνοί.Ένας Θεός ξέρει.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Mα τι ''μακάκες'' πρέπει να είμαστε όσοι καθόμαστε και πληρώνουμε κανονικά τις οφειλές μας . Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα ;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά