επικαιρότητα

ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΣΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ!

<Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ>

1. Νομική Διάταξις της Ανατολικής Χέρσου Ελλάδος (1821)
Α) «Οσοι κάτοικοι της Ελλάδος πιστεύουσιν εις Χριστόν είναι Έλληνες»....
Β) «Οσοι πατρόθεν ή μητρόθεν ή αμφοτέρων από Ελληνας, εγεννήθησαν ή εμετοίκησαν εις ξένην γην, αν οίκοθεν επιστρέψωσιν εις την Ελλάδα, είναι Ελληνες. Και αν αφού επισήμως προσκληθώσιν από την Διοίκησιν της Ελλάδος, επιστρέψωσιν οίκαδε εντός του προσδιορισθησομένου καιρού, είναι Έλληνες. Αν όμως ούτ' οίκοθεν, ούτε προσκληθέντες, έλθωσιν εν καιρώ (εκτός μόνον αν προφανή εμπόδια έχωσιν) ζημιούνται αυτοί και οι απόγονοι αυτών το Εθνικόν Ιερόν δικαίωμα».

2. Προσωρινόν Πολίτευμα (1822)
«Οσοι αυτόχθονες κάτοικοι της Επικρατείας της Ελλάδος πιστεύουσιν εις Χριστόν εισίν Ελληνες και απολαμβάνουσιν άνευ τινός διαφοράς όλων των πολιτικών δικαιωμάτων».

3. Νόμος της Επιδαύρου (1823)
«...Ομοίως Ελληνες εισί, και των δικαιωμάτων απολαμβάνουν, όσοι έξωθεν ελθόντες και την ελληνικήν φωνήν πάτριον έχοντες, και εις Χριστόν πιστεύοντες. Ζητήσωσιν παρρησιαζόμενοι εις τοπικήν Ελληνικής Επαρχίας αρχήν, να εγκαταριθμηθώσι δι΄ αυτής εις τους πολίτας Έλληνας».

4. Πολιτικόν Σύνταγμα (1827)
«Ελληνες είναι: α) Οσοι αυτόχθονες της Ελληνικής Επικρατείας πιστεύουσιν εις Χριστόν, β) όσοι από τους υπό τον Οθωμανικόν ζυγόν πιστεύοντες εις Χριστόν ήλθον ή θα έλθωσιν εις την Ελληνικήν Επικράτειαν διά να συναγωνισθώσιν ή να κατοικήσωσιν εις αυτήν, γ) όσοι εις ξένας Επικρατείας είναι γεννημένοι από πατέρα Έλληνα , δ) όσοι εις ξένας Επικρατείας προ της δημοσιεύσεως του παρόντος Συντάγματος έλθωσιν εις την Ελληνικήν Επικράτειαν και ορκισθώσιν τον Ελληνικόν όρκον, ε) όσοι ξένοι έλθωσιν και πολιγραφηθώσιν».

Τρέλα απύθμενη για τις ανάγκες των ΘΕΟΚΡΑΤΩΝ.
Σύμφωνα με ΟΛΑ τα παραπάνω:

1. Εμείς οι σύγχρονοι πραγματικοί Έλληνες, οι Εθνικοί Έλληνες, δεν είμαστε Έλληνες γιατί δεν πιστεύουμε εις τον Τζεσουά ΧΡΙΣΤΟΝ.
2. Ούτε και οι πραγματικοί Έλληνες της αρχαιότητος (είτε "π.χ.", είτε "μ.χ." ) ήσαν τελικά Έλληνες, γιατί επίσης δεν πίστευαν εις τον Τζεσουά ΧΡΙΣΤΟΝ.


Σχόλια

 1. Ανώνυμος28/2/14 19:23

  Καλά, λέγε ότι θες. Όταν το κείμενο συτό λέει Έλληνες, δεν εννοεί ότι γίνεσαι Έλληνας στην καταγωγή, αλλά Έλληνας πολίτης. Το λέει παντού, πολίτης, οολιυικσ δικαιώματα... Εσύ το πας πάντα εκεί που θέλεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/2/14 23:45

   ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ !!!!!! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ??

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/14 09:41

   Αφου δινουν λευτα σε σενα για να λες τετοιες μ@λ@κιες ελπιζοντας να καμψουν την ΧΑ, τα αφεντικα σου, βρισκονται σε μεγαλη απελπησια για τις εκλογες.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/14 19:42

   Είσαι χαζός και με την βούλα!!βρε νούμερο στοιχεία είναι από τα πρώτα συντάγματα της χώρας μας !!ανατρέξετε ερεύνησε και δες πως αυτά γράφουνε !!ΜΠΆΣΤΑΡΔΕΨΑΤΕ ΤΟ ΓΈΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ !!!

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος28/2/14 21:25

  Κοιμωταν ο Διας οταν βγαζαν αυτες τις διαταξεις πατριωτη ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/3/14 09:43

   Οχι.Πηδουσε την Αφρο και δεν το πηρε χαμπαρι

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/14 19:46

   ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΙΑΣ ΓΆΜΟΥΣΕ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΉΜΕΡΑ ΆΤΟΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΎΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΌ ΤΟΥ !!!ΌΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΣΑΣ ΠΩΣ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΈΝΕ ΑΔΕΡΦΉ!!! ΚΑΙ ΕΒΡΑΊΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/14 21:07

   Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΕ ΥΒΡΙΣΤΗ . ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/3/14 21:20

   ΕΛΕΟΣ - ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/3/14 21:48

   ΑΝΑΙΔΗ ΥΒΡΙΣΤΚΑ ΣΧΟΛΙΑ - ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΕΛΕΟΣ , ΣΙΧΑΘΗΚΑ !

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος28/2/14 21:35

  Μου κάνει εντύπωση το ύφος που είναι γραμμένο το κείμενο αυτό . Παρόλο που παραθέτει αποσπάσματα από ιστορικά κείμενα, δέίχνει ότι δεν έχει γνώσεις ούτε της πολιτικής και κοινωνικής πραγατικότητας της εποχής που ψηφίστηκαν (από Έλληνες) τα κείμενα αυτά αλλά και ούτε της ελληνικής ιστορίας και παράδοσης στο σύνολο της . Θα πρότεινα να συμβουλευτεί και το άρθρο 3 παρ.1 του συντάγματος μας όταν γράφει συγκεκριμένο όνομα. Επίσης θα πρότεινα να μην γενικεύει προσωπικές του αντιλήψεις .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/2/14 23:51

   ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ,,,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,,,ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ,,,ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΟΤΟΥΡΚΟΡΟΥΜΑΝΟΡΩΣΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,,ΕΕΕΕ!!!ΧΑΡΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ? ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ,,,ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,,Ο ΕΠΟΜΕΝΟΟΟΟΟΣ.....ΑΙΜΑ ,,ΤΙΜΗ ,,, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ--ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΣΙ ,,Φίλη μου εγώ εχω να πω ένα ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ !!!ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/14 09:33

   Ποσο μ@λ@κας μπορεις να εισαι;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/14 09:37

   Κανε μια προσευχη στον Σατυρο και φιλα το εργαλειο του να σε ευλογισει και μετα τα λεμε

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/3/14 10:51

   Οι Έλληνες δεν αποδεικνύονται περισσότερο Έλληνες με το να βρίζουν τους υπόλοιπους ¨Ελληνες ! και ...δεν ήταν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες... Έλληνες !!!

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/3/14 13:21

   Αν θέλουμε να μιλάμε για ιστορικά γεγονότα τότε θα πρέπει να παραδεχθείς ότι η καταστροφή του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού συντελέστηκε από τους χριστιανούς επί Μεγάλου Κωσταντίνου που τον "βάφτισαν" χριστιανό στο νεκροκρέβατο (βέβαια δεν μας λένε αν αυτός ήταν εν ζωή ή αν συννένεσε σε αυτό, όλη του την ζωή την πέρασε σαν εθνικός και τότε θυμήθηκε να βαφτιστεί?) Αλλά ούτε και αυτός ήταν Ελληνας αφού επρόκειτο για την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ όπου και μέχρι το 235 μ.Χ. η επίσημη γλώσσα ήταν η Ρωμαϊκή! Για διαβάστε για την αρχαία Νικόπολη της Παλαιστίνης για τα εγκλήματα που έγιναν εκεί κατά των Εθνικών. Ηταν το πρώτο Νταχάου στην ανθρώπινη Ιστορία!!! Διάβασε επίσης το βιβλίο "ΡΑσοφόροι συμφορά του έθνους" και θα καταλάβεις τι ρεμάλια είναι στο ιερατείο

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/3/14 19:51

   Εύγε Έλληνα

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος1/3/14 21:11

   ΑΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟ 3.000 Π.Χ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ - ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ - ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ - ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ .


   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος1/3/14 21:13

   ΑΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟ 3000 Π.Χ. ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ - ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: θέλω να ρωτήσω πως στην Ρόδο των 100 χιλ κατοικων τοπικό σάιτ εχει 1 εκατομ επισκέπτες το μήνα;;;
δηλ μπήκαν όλοι και το 10% της ελλαδας;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά