επικαιρότητα

Και στη Ρόδο ο DETUR;

Μετά την αποκάλυψη της προηγούμενης εβδομάδας για την έναρξη ελληνικού προγράμματος από τον Σκανδιναβό tour operator DETUR, που κάναμε, ο οποίος ξεκινά... φέτος με Κρήτη, μια ακόμη ενδιαφέρουσα και σημαντική πληροφορία έρχεται στο προσκήνιο: η ηγεσία του οργανισμού εξετάζει επέκταση του προγράμματος από το 2015 και στη Ρόδο.
Μάλιστα την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του τουριστικού οργανισμού DETUR στη Στοκχόλμη, συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Άρης Σουλούνιας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Orhan Ogutgen. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, εξετάστηκαν τα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ειδικότερα το ενδεχόμενο ο τουριστικός οργανισμός Detur να ξεκινήσει πτήσεις και πακέτα για τη Ρόδο από τη σεζόν του 2015.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο product manager της εταιρείας , κ.Onur Sandan, και μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.Orhan Ogutgen δεσμεύθηκαν να επισκεφτούν τη Ρόδο μέσα στο καλοκαίρι του 2014, και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων να συζητήσουν την πιθανότητα και τις λεπτομέρειες για την έναρξης πτήσεων στο νησί της Ρόδου.

Ο κ. Άρης Σουλούνιας δήλωσε στο ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ότι η συνάντηση τους ήτανε πολύ εποικοδομητική και η πιθανότητα έναρξης πτήσεων του συγκεκριμένου οργανισμού για τη Ρόδο είναι σε πολύ καλό στάδιο.
Σημειωτέον ότι ο τουριστικός οργανισμός Detur δραστηριοποιείται από Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία, Δανία και Αυστρία και για πρώτη φορά φέτος ξεκινά τα προγράμματα του προς την Κρήτη με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως.
Όπως ανέφερε ο κ. Ogutgen στον κ. Σουλούνια, η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και 24 χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα, διακινώντας 250.000 άτομα από τη Σουηδική αγορά προς την Τουρκία, Αίγυπτο και Τυνησία.
money-tourism.blogspot.grΠαράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά