ροή ειδήσεων

ΤΡΕΛΑ! Ο MISTER TSIPRAS ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

Για να καταλάβουμε καλά: ο mister Tsipras συμφώνησε για την ανατροπή του Μνημονίου, με τον άνθρωπο που όχι μόνο το ψήφισε, αλλά και σε συνέντευξη.... που έδωσε προ δεκαημέρου δήλωσε αμετανόητος και υπερήφανος γι’ αυτό του το ανοσιούργημα!

Αλήθεια, για τόσο κάφρους περνάνε κάποιοι τους Έλληνες;

Διαβάσαμε στα ΜΜΕ μια είδηση με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ και “Κοινωνία Πρώτα” συμφωνούν στην ανατροπή του μνημονίου» και αναρωτηθήκαμε: ποια είναι άραγε αυτή η «Κοινωνία Πολιτών»; Ιδού και η συνέχεια:

«Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενης από τον Αλέξη Τσίπρα τον Δημήτρη Βίτσα, τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Αλέκο Φλαμπουράρη και αντιπροσωπείας του πολιτικού φορέα «Κοινωνία Πρώτα», με τους Οδυσσέα Βουδούρη, Θεόδωρο Παραστατίδη, Μαρία Δημητροπούλου και Στέλιο Στυλιανίδη.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην αναγκαιότητα συγκρότησης ενός πλατιού μετώπου για την ανατροπή της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, την ήττα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και την εκπόνηση ενός εναλλακτικού σχεδίου ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της χώρας, καθώς και στην διεύρυνση της συνεργασίας τους σε πρώτη φάση μέσα από τα κινήματα πολιτών και με προσανατολισμό στα προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες».

Για να καταλάβουμε καλά: ο mister Tsipras συμφώνησε για την ανατροπή του Μνημονίου, με τον άνθρωπο που όχι μόνο το ψήφισε, αλλά και σε συνέντευξη που έδωσε προ δεκαημέρου δήλωσε αμετανόητος και υπερήφανος γι’ αυτό του το ανοσιούργημα!

Αλήθεια, για τόσο κάφρους περνάνε κάποιοι τους Έλληνες;

(ΥΓ) 1: Κατά τα άλλα, με αυτή τη συνάντηση, ο mister Tsipras επικύρωσε την υποψηφιότητα Βουδούρη, παρά τη σφοδρή αντίδραση όλων των νομαρχιακών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο. Διότι έτσι εξυπηρετούνται τα σχέδια του Big Boss Μπόμπολα, για άνετη επανεκλογή του Τατούλη…

(ΥΓ) 2: Ο Big Boss και τα τσιράκια του, φον Αντωνάκης και mister Tsipras, λογαριάζουν χωρίς την Χρυσή Αυγή. Αλλά θα τη βρουν μπροστά τους (και) στην Πελοπόννησο!

http://attikanea.blogspot.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *