ροή ειδήσεων

Η Samsung παρουσίασε το νέο Galaxy S5!

Η Samsung παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της, το Galaxy S5, στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη της Ισπανίας...
Το Galaxy S5 θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (μπλε, άσπρο, μαύρο και χρυσαφί), με “διάτρητο” πλαστικό πίσω μέρος. Θα διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών FullHD Super Amoled, ή οποία θα προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν κάθε στιγμή, καθώς επίσης θα διαθέτει και λειτουργία super dimming (2cd/m²) για μεγαλύτερη άνεση σε σκοτεινό περιβάλλον αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 2.800 mAh καθώς και μια νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, (ultra power saving mode), που μετατρέπει την οθόνη του κινητού σε ασπρόμαυρη και απενεργοποιεί όλες τις λειτουργίες πλην των βασικών (δίκτυο κινητής, sms). Σύμφωνα με τη Samsung, σε αυτή τη λειτουργία θα μπορεί να κρατήσει έως και εικοσιτέσσερις ώρες, σε λειτουργία αναμονής (standby), μόνο με 10% υπολειπόμενη μπαταρία. Η διεπαφή χρήστη, το TouchWiz, έχει απλοποιηθεί αρκετά και οι ρυθμίσεις του κινητού έχουν κατηγοριοποιηθεί χρωματικά με εικονίδια.


Στην κάμερα έχουμε αισθητήρα 16MP, με ειδική τεχνολογία αυτόματης εστίασης (PDAF), τεχνολογία που συναντάται σε επαγγελματικές μηχανές DSLR, και ταχύτητα εστίασης που φτάνει τα 0,3sec. Επίσης διαθέτει νέα υλοποίηση HDR, με άμεση επεξεργασία του φωτισμού και προβολή σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή λήψης της φωτογραφίας, αλλά και των βίντεο, καθώς και δυνατότητα επιλεγμένης εστίασης (selective focus) η οποία προς το παρόν φαίνεται να είναι hardware λειτουργία του αισθητήρα και όχι κάποιο φίλτρο επεξεργασίας εικόνας.

Από συνδεσιμότητα έχουμε LTE οχτώ καναλιών, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει συμβατότητα με όλους του παρόχους κινητής παγκοσμίως, Wi-Fi MIMO (802.11ac) αλλά και δυνατότητα συνδυασμού της ταχύτητας των παραπάνω (download booster) για μέγιστη δυνατή ταχύτητα στο κατέβασμα.

Στο θέμα της ασφάλειας, είναι εφοδιασμένο με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αγορές PayPal, private mode δεμένο με το δακτυλικό αποτύπωμα και λειτουργία για παιδιά.

Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη φέροντας πιστοποίηση IP67, διαθέτει πρωτοεμφανιζόμενο αισθητήρα δίπλα στο φλας για μέτρηση των καρδιακών σφυγμών σας και γενικώς είναι αρκετά προσανατολισμένο σε λειτουργίες fitness όπως και ο προκάτοχός του.

H συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις 11 Απριλίου σε 150 χώρες του κόσμου λογικά σε τιμή παρόμοια με την τιμή κυκλοφορίας του Galaxy S4.


techit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *