επικαιρότητα

Φίμωση από το παρακράτος - Αν ήταν να πω 10 θα πω 100

Γράφει ο Γεώργιος Φλωράς

Μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Χθες το μεσημέρι με δελτίο τύπου ανακοίνωσα την παρουσία μου σήμερα στην κοινή συνέντευξη τύπου για τα φάρμακα, βιβλία, ψωμί και γάλα στο Athens Plaza στις 11,00. Στο δελτίο τύπου γράφω τα θέματα που θα θίξω...

και τα οποία εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Χατζηδάκη. Σε ελάχιστη ώρα, πρώην ανώτατος (πολύ ανώτατος) δικαστικός, άνθρωπος του Χατζηδάκη, κάλεσε τον επικεφαλής της κοινής συνέντευξης τύπου (πολύ γνωστό δημόσιο πρόσωπο) και του ζήτησε ευθέως να μην μου επιτραπεί να μιλήσω για τα θέματα που έχω ανακοινώσει!! Προς τιμή του ο επικεφαλής διαχώρισε την θέση του στο «φασιστικό» αίτημα του πρώην δικαστικού.
Σήμερα θα αποκαλύψω με στοιχεία ότι τα κλάματα του Χατζηδάκη για τους καταναλωτές είναι ψεύτικα αφού γνωρίζει (με πρωτόκολλο) για την Συμμορία που καλύπτει τα καρτέλ, γνωρίζει για τα ψέματα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στον Εισαγγελέα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και απλά δεν κάνει τίποτα.
Τους καλύπτει και μας δουλεύει.
Αν ήταν να πω 10 τώρα θα πω 100, και όχι λόγια, έγγραφα.

Η συνέντευξη τύπου θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο ATHENS PLAZA στο Σύνταγμα, συντονιστής είναι ο κ. Κώστας Λουράντος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming στην διεύθυνση www.fsa.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: αγαπητό παραπονο. ο παραποταμιος δρομος της Κρεμαστης εχει τα μαυρα του τα χαλια . λιγο πισσα δεν υπαρχει να βαλετε στις λακουβες ?

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά