επικαιρότητα

Κουταλιανός: «Ζητάμε την συμπαράσταση του κόσμου»

Ο Μιχάλης Κουταλιανός, προπονητής του Κολοσσού χαρακτήρισε τον Πανιώνιο ομάδα με αξιόλογο προπονητή και ζήτησε..... τη συμπαράσταση του κόσμου της Ρόδου, στον αγώνα με τους «κυανέρυθρους» (22/3, 16:00).

«Παίζουμε με μια αξιόλογη ομάδα, κάτι το οποίο το μαρτυρά και η θέση της αλλά και η εικόνα της. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με αξιόλογο προπονητή και πλούσιο ρόστερ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ζητάμε την συμπαράσταση του κόσμου, τη βοήθεια του οποίου έχουμε μεγάλη ανάγκη για να φτάσουμε στη νίκη», τόνισε ο προπονητής των γηπεδούχων.

Ενώ εκ μέρους των παικτών ο Μάρκο Τσάρ σημειώνει: «Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ την άμυνά μας. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παίζει με αρκετό ρυθμό και πρεπει να τους βγάλουμε από το πλάνο τους. Αυτό θα το κάνουμε με την άμυνά μας και αν δεν τους επιτρέψουμε να έχουν και δεύτερες επιθέσεις. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, θα δώσουμε το 100% και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
superbasket.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης