ροή ειδήσεων

Μαλώνουν τα βουβάλια στην Ουκρανία, η Ελλάδα θα την πληρώσει πάλι !

Κι ενώ ο τουρισμός της χώρας μας απογειώθηκε, με εκρηκτική άνοδο αφίξεων Ρώσων τουριστών, οι "σύμμαχοί" μας, χολωμένοι από τον τσαμπουκά του Πούτιν, σχεδιάζουν.... την οικονομική του εξόντωση. Κι όπως πάντα, οι φίλοι μας οι Αμερικανοί....μπροστάρηδες όταν είναι να πάρουν, απόντες όταν είναι να δώσουν (ακόμη περιμένουμε τα δολάρια τους να επενδύσουν στη χώρα / ούτε σεντ δεν έριξαν στην Ελλάδα), θα αναζητήσουν συμμάχους στις αποφάσεις τους. Κι όπως πάντα θα επιβάλλουν δια της βίας στους "συμμάχους" να ακολουθήσουν τη δική τους γραμμή, γιατί ως γνωστόν ....όποιος δεν είναι μαζί τους είναι εναντίον τους.

Έτσι, θα ζητήσουν από τους "συμμάχους" να κατασχέσουν καταθέσεις Ρώσων, αλλά αυτό που καίει την Ελλάδα είναι η βίζα: οι προστάτες μας Αμερικανοί σκέφτονται να ζητήσουν από τις χώρες που διαφεντεύουν, να απαγορεύσουν την είσοδο Ρώσων πολιτών σε αυτές.
Με απλά λόγια δηλαδή θα μας ζητήσουν να μην επιτρέψουμε την είσοδο στην Ελλάδα, Ρώσων τουριστών, με κάποιον εύσχημο ίσως τρόπο ή θα το επιβάλλουν (ξέρουν αυτοί τον τρόπο), ώστε να γίνει εχθρικό το περιβάλλον στην Ελλάδα για τους Ρώσους τουρίστες.
Αυτό θα προκαλέσει ζημιές δισεκατομμυρίων (από 5-15 το χρόνο) από την απώλεια των τουριστών, αλλά οι Αμερικανοί δεν είναι οι τύποι που αποζημιώνουν !
Αλίμονο σε όσους περιμένουν να ζήσουν από τους Ρώσους τουρίστες! Θα τους διώξουν (άμεσα ή έμμεσα) οι ΝΑΤΟϊκοί μας σύμμαχοι από τη χώρα.

Βεβαίως, η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να υψώσει το ανάστημα σε μια τέτοια απαίτηση. Αν το κάνει και πάει κόντρα στους αφέντες μας, ξέρετε τι γίνει: έτοιμος και εκπαιδευμένος είναι ο στρατός των "μπαχαλάκηδων". Με ένα SMS θα κάψει ξανά την Ελλάδα, ο στρατός των 15χρονων, που θα νομίζει ότι κάνει εξέγερση απέναντι στο "σάπιο πολιτικό σύστημα που του αφαιρεί το δικαίωμα στο όνειρο" και τις λοιπές πίπες που ακούγαμε το 2008....
taxalia



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/3/14 23:50

    Αυτη η μιζερια και η κακομοιρια που σας τρωει... Ακου εκει τι σκεφτηκε ο ηλιθιος, δεν σας σωζει τιποτα ρε βλαμμενα... τιποτα ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/14 12:11

    Έξω από το ευρώ, εισαγωγή στην Ευρωασιατική ένωση, ρωσικές και κινέζικες βάσεις στην Ελλάδα, αγωγός φυσικού αερίου από την Αλεξανδρούπολη και ελάτε να μας κλάσετε τ αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/14 22:21

    Αφου εχουμε υπουργους που κανουν αντιρωσικες δηλωσεις λες και αυτο μονον ελειπε για να λυθει η κριση στην ουκρανια, αντι να βγαλει τον σκασμο, αυτα και χειροτερα θα παθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *