ροή ειδήσεων

Μίκα Ιατρίδη: «Ο τουρισμός είναι η ζωή μας»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΜΕ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη είχε στο Υπουργείο Τουρισμού η Μίκα Ιατρίδη, ενόψει.... της έναρξης της τουριστικής περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας έθεσε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Στη συνέχεια, η Μίκα Ιατρίδη, σημείωσε ότι τα Δωδεκάνησα αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και ζήτησε, μεταξύ άλλων, από την κα Κεφαλογιάννη να ενισχυθούν οι τουριστικές σχολές στη Ρόδο και να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την κρουαζιέρα, μια και η Ρόδος έχει τις δυνατότητες για να καταστείhome port στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε ακόμα την ευκαιρία να θέσει στην αρμόδια Υπουργό και τους προβληματισμούς που έχουν οι τουριστικοί φορείς του νομού σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την Κριμαία και κατά πόσο αυτές μπορούν να επηρεάσουν την έλευση Ρώσων τουριστών στα Δωδεκάνησα και τη χώρα μας συνολικά.

Η κα Κεφαλογιάννη δήλωσε ότι το Υπουργείο Τουρισμού παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι Ρώσοι επισκέπτες να εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη φιλοξενία της Ελλάδας. Σημείωσε δε ότι διευρύνεται το δίκτυο των θεωρήσεων visa center στη Ρωσία, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των Ρώσων επισκεπτών.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε: «Ο τουρισμός είναι η βιομηχανία που μας επιτρέπει να μείνουμε στον τόπο μας. Ήταν πολύ χρήσιμη η συζήτηση που είχα με την κα Κεφαλογιάννη, η οποία, προερχόμενη και αυτή από μια τουριστική περιοχή, γνωρίζει ότι για τα νησιά μας ο τουρισμός είναι η ζωή μας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *