ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Μαζί με τα παιδιά

Στο τουρνουά ακαδημιών του Κολοσσού Ρόδου, που έλαβε χώρα στο Βενετόκλειο, έδωσαν το παρών και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας....


Αντιπροσωπία των «θαλασσί» βρέθηκε στο κλειστό κι έγινε «ένα» με τους μικρούς αθλητές, καθώς όχι απλώς παρακολούθησε την προσπάθειά τους, αλλά κι έπαιξε μαζί τους. Οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Κολοσσό Ρόδου εξέδωσαν σήμερα (10/03) ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν όλους όσοι συντέλεσαν στην επιτυχία των αγώνων του τουρνουά που έφερε τον τίτλο «Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου 2014».

Η ανακοίνωση: «Αξιότιμοι κύριοι, η διοίκηση του Α.Ο. Κολοσσός θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φορείς, τις ομάδες, τους γονείς και τα παιδιά που με την παρουσία τους κόσμησαν το τουρνουά «Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου 2014» που διοργάνωσε ο σύλλογός μας στο κλειστό γήπεδο Βενετόκλειο από την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 έως και την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014. Το τουρνουά στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του οποίου διεξάχθηκαν 29 αγώνες και συμμετείχαν συνολικά 475 παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εάν δεν μας βοηθούσαν έμπρακτα και αφιλοκερδώς οι κάτωθι φορείς και γι' αυτό τους ευχαριστούμε δημόσια: υπεύθυνο αθλητικού τμήματος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τοπική επιτροπή μπάσκετ Δωδεκανήσου, ΔΟΠΑΡ, Σύνδεσμος Κριτών Δωδεκανήσου, Σύνδεσμος Διαιτητών Δωδεκανήσου, Εθελοντές Σαμαρείτες, τα σωματεία Γ.Σ. Διαγόρας, ΠΑΟ Ιάλυσος, Ελπίς Πεταλούδων, Πήγασος Κρεμαστής.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ Κολοσσός και τους αθλητές της που με την παρουσία τους και τα διαγωνιστικά παιχνίδια που έκαναν με τους μικρούς και τις μικρές αθλήτριες τους πρόσφεραν αξέχαστες εμπειρίες που θα έχουν μαζί τους για όλη τη ζωή τους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους «αφανείς ήρωες», δηλαδή τους γονείς των παιδιών, καθώς και τα ίδια τα παιδιά που με την παρουσία τους, την προσπάθεια, τη χαρά, τα χαμόγελα και τη ζωντάνια τους μας έδωσαν έξτρα κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να φέρουμε όλο και περισσότερα παιδιά στο γήπεδο μακριά από τους κινδύνους της εποχής. Επιφυλασσόμαστε για ακόμα καλύτερες εκπλήξεις στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε, για τον Α.Ο. Κολοσσός, ο πρόεδρος Γιώργος Τσέλιος».
onsports


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *