ροή ειδήσεων

Πώς θα κάνετε καλή εντύπωση στους συναδέλφους σας;;; Με τη γλώσσα του σώματος! Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και... εντυπωσιαστε!

Στην δημιουργία μίας καλής πρώτης εντύπωσης, η γλώσσα του σώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική- και αυτό ισχύει και στον χώρο εργασίας μας...Ειδικά στις συνεντεύξεις ή στις πρώτες γνωριμίες με συναδέλφους είναι ωφέλιμο το σώμα μας να μας κάνει πιο συμπαθείς. Αν θέλετε να δίνετε τα σωστά μηνύματα, στον χώρο εργασίας, ακολουθείστε κι εσείς τις παρακάτω οδηγίες.

Χαμογελάτε αργά
Αν βιάζεστε να χαμογελάσετε, ίσως η αντίδρασή σας να μην δείχνει αυθεντική. Τα πραγματικά χαμόγελα συμβαίνουν σταδιακά, αλλά όχι πολύ αργά, γιατί μπορεί να φανείτε τρομακτική.
Μιλήστε με ελαφρώς πιο βαθιά φωνή
Αν έχετε άγχος ή είστε ενθουσιασμένη, η φωνή σας μπορεί να βγαίνει πιο ψιλή από συνήθως. Πάρτε μία βαθιά αναπνοή, και χαμηλώστε τον τόνο σας, αφού μία ελαφρώς πιο μπάσα φωνή, προσδίδει κύρος και αυτοπεποίθηση.
Μην φοβάστε την οπτική επαφή
Δείχνει ότι σας ενδιαφέρει το αντικείμενο συζήτησης, αλλά και ότι είστε σίγουρη για τον εαυτό σας., Μην το παρακάνετε, όμως, αφού μπορεί να κάνετε τον συνομιλητή σας να νιώθει άβολα.
Μην σταυρώνετε τα άκρα σας
Αν κάθεστε σταυροπόδι, ή σταυρώνετε τα χέρια σας, μπορεί να δώσετε την εντύπωση της ψυχρότητας και της απόστασης.
Έχετε καλό παράστημα
Μην καμπουριάζετε και φροντίστε να κάθεστε ίσια. Μία πιο «χαλαρή» στάση σώματος μπορεί αν σας κάνει να φαίνεστε λιγότερο επαγγελματίες, αλλά και λιγότερο ενθουσιώδεις για την δουλειά.
queen.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *