ροή ειδήσεων

Έσπασε το κοντάρι και η...ελπίδα της Ροδίτισας Κυριακοπούλου στον τελικό (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)!

Άτυχη στάθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό του άλματος επι κοντώ γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Σόποτ. Έσπασε το κοντάρι της...
σε μια προσπάθεια, ευτυχώς τραυματίστηκε λίγο, αλλά ήταν αρκετό να μην έχει την συνέχεια που θα ήθελε...


Η Νικόλ Κυριακοπούλου είχε φανταστεί διαφορετικά τον τελικό του άλματος επι κοντώ. Η πρωταθλήτρια μας, που βούρκωσε όταν άκουσε τον εθνικό ύμνο, στην τελετή απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Κώστα Φιλιππίδη, δεν κατάφερε να κάνει τον αγώνα που θα ήθελε, καθώς στην πρώτη προσπάθεια στα 4,45 μ, έσπασε το κοντάρι της.




Μάλιστα η πτώση ήταν τόσο κακή, που οριακά δεν χτύπησε στην βαλβίδα. Η Κυριακοπούλου, που νωρίτερα είχε ξεπεράσει τα 4,30 μ., άφησε τα 4,45 μ. προκειμένου να ηρεμήσει από το ατύχημα και να διαπιστώσει αν το χτύπημα στο χέρι ήταν σοβαρό και δοκίμασε τρεις φορές ανεπιτυχώς στα 4,55 μέτρα (έμεινε εκτός συνέχειας και συγκεκριμένα στην τελευταία θέση του αγωνίσματός της).




Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κυριακοπούλου είχε ανάλογο ατύχημα. Πριν από χρόνια τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτύπησε με το κεφάλι στη βαλβίδα.




Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ταξίδεψε στο Σόποτ με 4,72 μ., που είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο και της επέτρεπε να διεκδικήσει μια θέση ψηλά στην τελική κατάταξη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *