επικαιρότητα

Αυτή είναι η εντυπωσιακή καλλονή η οποία φημολογείται ότι συμμετέχει σε ροζ βίντεο με τον Ερντογάν [εικόνες]

Φουντώνει η φημολογία στην Τουρκία ότι η κίνηση του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να φιμώσει το Twitter....
δεν είχε μοναδικό σκοπό να περιορίσει τη διάδοση των ηχητικών αποσπασμάτων στα οποία φέρεται να δίνει στον γιο του Μπιλάλ την εντολή να εξαφανίσει τα «μαύρα» χρήματα. Οπως αναφέρουν διάφορα μέσα ενημέρωσης στη γείτονα, στόχος του Ερντογάν ήταν να εμποδίσει τη διάδοση ενός ροζ βίντεο (το οποίο απειλούν αντίπαλοί του ότι θα ανεηβάσουν στο Διαδίκτυο) στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί με μια Τουρκάλα καλλονή, παρουσιάστρια στο επάγγελμα.

Η «καυτή» 44xρονη παρτενέρ του 60χρονου Τούρκου πρωθυπουργού στο φημολογούμενο βίντεο, λέγεται πως είναι η Ντεφνέ Σαμιέλι, πρώην μίς Τουρκία και δημοφιλής, πλέον, παρουσιάστρια στη χώρα της. Ανεξάρτητα από τις φήμες, πάντως, η Σαμιέλι στο παρελθόν είχε στηρίξει τον Τούρκο πρωθυπουργό, εμφανιζόμενη σε προεκλογική του εκδήλωση.Τώρα, η παρουσιάστρια, μετά την έντονη φημολογία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «ροζ» βίντεο δήλωσε πως όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα, ενώ κατήγγειλε ότι δεν γίνεται σεβαστή η δική της προσωπική ζωή και η ζωή του παιδιού της.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός είναι παντρεμένος με την Εμινέ από το 1978, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης