επικαιρότητα

Έρχονται ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής

Θα λειτουργήσουν πιλοτικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν τα πρώτα ΙΕΚ και ΣΕΚ σύμφωνα.... με τα όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Ειδικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (http://seepea-stella.blogspot.gr) ο Πρόεδρος κ. Βούγιας.

Σχετική αναφορά έχει κάνει και ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Γκιουλέκας ο οποίος σε δελτίο τύπου ανέφερε ότι «πολύ σύντομα πρόκειται να λειτουργήσουν για πρώτη φορά στη χώρα μας Ι.Ε.Κ και Σ.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής στα οποία θα προσφέρονται όλες οι ειδικότητες για τις οποίες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, συνάνθρωποί μας με αναπηρία».

Ο κ. Βούγιας μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι θα λειτουργήσει και μια νέα ειδικότητα, η οποία αφορά πολίτες που έχουν προβλήματα όρασης και ακοής.

Πρόκειται για την ειδικότητα των ξεναγών σε μουσεία και αρχαιολογικούς-πολιτιστικούς χώρους για άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής.

Σύμφωνα με τον κ. Βούγια αναμένεται να λειτουργήσουν ένα ή δυο ΣΕΚ Ειδικής Αγωγής σε κάθε περιφέρεια της χώρας ενώ έχει συνταχθεί ο κανονισμός λειτουργίας ο οποίος και θα αναπροσαρμοστεί στην περίπτωση που παρατηρηθούν πιθανές ελλείψεις κατά την πιλοτική λειτουργία του θεσμού.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά