επικαιρότητα

Ο γλυκός «πόνος» του Σίμου Κεδίκολου - Η γλυκιά οδοντίατρος που βρίσκεται στο πλευρό του κυβερνητικού εκπροσώπου [εικόνες]

Πρώην τομεάρχης της ΝΔ στα Δωδεκάνησα

H Γιώτα Τριγώνη, η αποκαλούμενη και «Οδοντίατρος των επωνύμων», φέρεται να αποτελεί το νέο πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Σίμου Κεδίκογου....


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες (εφημερίδα Παραπολιτικά) διατηρεί δεσμό με την νεαρή όμορφη οδοντίατρο η οποία διαθέτει λαμπρές σπουδές στο εξωτερικό και ένα πελατολόγιο που θα ζήλευε κάθε φιλόδοξη συνάδελφός της.

Η σχέση τους μετρά λίγες μόνο εβδομάδες ενώ όσοι την γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για μία φλογερή γυναίκα που δεν μπορεί να περάσει εύκολα απαρατήρητη. Οι φωτογραφίες της άλλωστε με τους κοιλιακούς να αποκαλύπτονται μέσα από τα στενά μπλουζάκια και οι πόζες με λάγνο βλέμμα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, το αποδεικνύουν με το παραπάνω.

Η γοητευτική γυναίκα μάλιστα, εκτός από την ενασχόλησή της με την οδοντιατρική ασχολείται ενεργά και με τα κοινά ως τομεάρχης Ευρυτανίας (2014) ενώ είναι μέλος σε ένωση κατά των κακοποιημένων γυναικών.
iefimerida


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Πρόγνωση έως το ΣαβΚυρ
κατά τόπους πολλά κλικ με πιθανότητα διαφημίσεων
αποκλείονται προβολές από google
θα σημειωθούν εισπράξεις από τοπικό συνεργάτη
φορολόγηση ούτε για αστείο
για περισσότερο σαννό φέρτε και φίλους
Ρασπούτιν ο τρομερός

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης