επικαιρότητα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΟΡΟΔΙΤΩΝ

Την Δευτέρα 24/03/2014 πραγματοποιήθηκε νέα λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Νότιας Ρόδου, για το γνωστό πλέον θέμα, της έλλειψης γιατρών και ασθενοφόρου από την περιοχή....

Η λαϊκή συνέλευση εξουσιοδότησε την συντονιστική επιτροπή μαζί με τους προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων και τους δημοτικούς σύμβουλους της Νότιας Ρόδου, να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους και να προχωρήσουν την διαδικασία της παρέμβασης της δικαιοσύνης, για το θέμα. Εάν μέχρι τις 05/04/2014 δεν υπάρξει καμία ανταπόκριση ή γραπτή διαβεβαίωση από το υπουργείο υγείας, ότι θα λυθεί το θέμα, τότε στις 08/04/2014 θα προχωρήσουμε και πάλι σε νέα πιο δυναμική κινητοποίηση.

Προειδοποιούμε κάθε υπεύθυνο ότι, αν θρηνήσουμε και πάλι θύματα, από τη βάρβαρη και αντιλαϊκή αυτή πολιτική, που εφαρμόζουν στον τομέα της υγείας, θα κινηθούμε κατά παντός υπευθύνου και με κάθε μέσο που διαθέτουμε.

Η κυβέρνηση, ο υπουργός υγείας και οι αρμόδιοι φορείς, πρέπει να μας απαντήσουν, πως θα αντιμετωπιστεί για παράδειγμα ένα τροχαίο, καρδιακό ή αλλεργικό επεισόδιο, που χρήζει άμεσης διακομιδής και περίθαλψης, όταν με τα σημερινά δεδομένα, το ιατρείο 14 ημέρες δεν εφημερεύει και ο χρόνος μεταφοράς στο νοσοκομείο είναι περίπου δύο ώρες στην καλύτερη περίπτωση, καθότι το ασθενοφόρο θα ξεκινήσει από τη Ρόδο; Τελικά γιατί πληρώνουμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές;

Κύριοι υπεύθυνοι, όταν εσείς που κρατάτε τις τύχες μας στα χέρια σας, δεν μπορείτε να μας προσφέρεται το αυτονόητο ( την πρόσβαση στην υγεία), ώστε κι εμείς, οι κάτοικοι των απομακρυσμένων Τοπικών Διαμερισμάτων, που στηρίζουμε την περιφέρεια, να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια , τότε ποιος είναι ο ρόλος σας;

Όλοι εμείς, οι κάτοικοι της Νότιας Ρόδου, δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον δίκαιο αυτόν αγώνα μας, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας. Καλούμε τα σωματεία των εργαζομένων, κάθε φορέα του νησιού, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να μας στηρίξουν.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΟΤΙΟΡΟΔΙΤΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/3/14, 8:31 μ.μ.

    Είπα και εγώ ότι θα κάνατε κάποια "δυναμική" παρέμβαση!!!!!! Σαν αυτή που επέλεξαν κάποιοι άλλοι με αρ@@@@@δια να μην κατέβουν στις δημοτικές εκλογές καθόλου σαν αντίδραση!!!!! Εσείς ναι, να στείλετε επιστολές!!!! Θα σας "γράψουν" κανονικότατα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά