την αξιοποίησή του με τη δημιουργία ενός ουρανοξύστη. Για να πείσει τον πρίγκηπα Αλβέρτο σχεδίασε διάφορους ουρανοξύστες με ιδιαίτερα πρωτότυπα και ευφάνταστα αρχιτεκτονικά σχέδια.
Πολλά από τα σχέδιά του είναι εμπνευσμένα από μυθικές μορφές και ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ουρανοξύστες που υιοθετούν στοιχεία από την αρχαία ελληνική παράδοση.
Η ευφάνταστη δουλειά του Vasily Klyukin έχει δημοσιευθεί από τον ιταλικό εκδοτικό οίκο Skira σε μια πολυτελή έκδοση με σκληρό εξώφυλλο με τίτλο «Design Legends». Στο βιβλίο υπάρχουν 300 φωτογραφίες από 50 σχέδια που έχει οραματιστεί.
Το βιβλίο εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Ιταλία από την Skira Editore και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο, τον Ιούνιο του 2014 .
http://perierga.gr
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.