ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ! Παραιτείται ο Παπούλιας μετά την στάση του απέναντι στον Γερμανό ομόλογό του;;; (ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μετά από 4 χρόνια μνημονιακής σιωπής, το ελληνικό χρεός σε δυσθεώρητα ύψη, το κτηνώδες Δημόσιο... να αρνείται να μεταρρυθμισθεί και τους κρατιστές των κυβερνήσεων να σακατεύουν τις ζωές των πολλών για χάρη των διορισμένων κομματικών στρατών τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που επί 4 χρόνια παρακολουθεί (και υπογράφει αμίλητος τα μνημόνια) το σακάτεμα των πολλών και κυρίως του ιδιωτικού τομέα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ηρωική έξοδο, όπως τότε-στα 15 του χρόνια-που πολεμούσε τους Γερμανούς στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την επίσκεψη του Γερμανού Προέδρου Γιοαχιμ Γκάουκ στην διάρκεια της οποίας επέδειξε αξιοπρεπή στάση-σπάζοντας το σερί της εκκωφαντικής σιωπής του-και αφού έθεσε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ετοιμάζεται να παραιτηθεί, διευκολύνοντας την εκλογή νέου Προέδρου από την παρούσα βουλή.

Ο Πρόεδρος της Δημκρατίας θεωρεί πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή με την παραίτησή του να προσφέρει την ύψιστη υπηρεσία στον χειμαζώμενο ελληνικό λαό. -Παραιτούμαι καλώντας την γερμανική κυβέρνηση να αποζημιώσει τη χώρα μου και να αποπληρώσει το κατοχικό δάνειο προς την Ελλάδα. Θεωρώ πως αυτό είναι η ύψιστη προσφορά μου στην πατρίδα, η οποία μου έκανε την τιμή μιας γεμάτης εμπειρίας και γνώση πολιτικής διαδρομής ως το ύπατο αξίωμα.

Σαν ελάχιστη προσφορά μου στην πατρίδα και τον λαό της-στους ηρωικούς συμπολεμιστές μου πολλοί από τους οποίους είναι πλέον ανάπηροι πολέμου με πετσοκομμένες συντάξεις-θέτω την παραίτησή μου στην διάθεση των συμπολιτών μου... Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα είναι το πλαίσιο της προεδρικής ανακοίνωσης που ετοιμάζει η Ηρώδου Αττικού σε μια ιστορική στιγμή για την πολιτική διαδρομή του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος επιτέλους όρθωσε το ανάστημά του.

«Δεν παραιτηθήκαμε ποτέ από τις διεκδικήσεις και για τις αποζημιώσεις και για το κατοχικό δάνειο. Απαιτείται άμεση λύση του προβλήματος με ταχύτατη έναρξη των συνομιλιών» είπε συγκεκριμένα στο γερμανό πρόεδρο ο Κάρολος Παπούλιας.

Η παραίτηση Παπούλια, έρχεται να γραφτεί στις χρυσές σελίδες της ελληνικής ιστορίας, που παρά τα όσα πιστεύουμε είναι ελάχιστες σε σύγκριση με τις μαύρες και ταπεινωτικές-όπως τα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίαςπου μας μετέτρεψαν σε δουλοπρεπή, κακομούτσουνα ανθρωπάκια που σκύβουν το κεφάλι χαφιεδίζοντας ο ένας τον άλλον. Για τον Κάρολο Παπούλια, η μεγάλη ώρα είναι τώρα...

arouraios.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/3/14 18:24

    Επρεπε να είχε παραιτηθεί τότε που το ΠΑΣΟΚ λεηλατούσε την χώρα, έπρεπε να είχε παραιτηθεί τότε που υπογράφηκε το Α μνημόνιο ερήμην του λαού και όχι τώρα κατόπιν εορτής. Επρεπε να είχε παραιτηθεί τότε με τις μεγάλες μίζες και μάσες των κυβερνβήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά όλοι στο κόλπο ήταν. Αυτοί οι πολιτικοί κατέστρεψαν την χώρα αυτή και θέλουν τώρα να μας το παίξουν και ήρωες!!!!! Ε όχι ρε πιά.... έλεος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο το σχολιο!!!!!!!!!!!!! Και που τον ειχαμε σαν προεδρο της ¨δημοκρατιας¨ δεν εκανε και τιποτα ! Αφαντος

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/14 19:44

    ta pontikia prota egkatalipoyn to ploi pou vouliazei !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/3/14 20:17

    Είναι πολύ αργα πλεον προεδρε.Θα μεινεις στην ιστορια της Ελλαδας σαν ένα μελανο σημειο.Οι πραγματικοι Ελληνες δεν είναι ετσι.Οι πραγματικοι Ελληνες πολεμανε με οπλα και όχι με χρυσα κουταλια.Οι πραγματικοι Ελληνες δεν δινουν γη και υδωρ.Οι πραγματικοι Ελληνες πολεμανε μεχρι την τελευταια σταγονα του αιματος τους.Δεν τρεχουν να κρυφτουν.Βγες εξω αν εχεις ένα γραμμαριο φιλοτιμο(αυτή την λεξη μονο οι Ελληνες την χρησιμοποιουν) και δες που εφερες τον λαο που σε εμπιστευτηκε.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/3/14 21:12

    6.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ 2.000.000 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ 500.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/3/14 18:55

    Ενας Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε έκανε ρεζίλη κύριε Παπούλια!!! Ο Ολαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον (Ισλανδία) που αρνήθηκε να υπογράψει το μνημόνιο, αυτός πήρε τη λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από μας τους Ελληνες και την ανέξειξε στο μεγαλείο της κάνοντας δημοψήφισμα!!! Εσύ κύριε Παπούλια ξεφτίλησες την λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μαζύ με όλο το σκυλολόϊ που μας κυβερνά υποδουλώνοντας την χώρα αυτή στην"ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ"!!!!!! Πού ήσουν τόσα χρόνια κρυμμένος και δεν απαίτησες την επιστροφή των χρωστούμενων?? Που ήσουν τότε να ορθώσεις το ανάστημά σου ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ???? Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *