ροή ειδήσεων

Έπεσε το ξύλο της αρκούδας στην πρεμιέρα του Ρομέο που εμφανίζεται ο Γιαννιάς - Όλο το παρασκήνιο

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Σκηνές άπειρου κάλλους και ένα τρικούβερτο καβγά με πολύ ξύλο και μπουνιές στα πρώτα τραπέζια πίστα του Ρομέο την στιγμή που ερμήνευε ο...

Γιώργος Γιαννιάς.

Με πολύ ξύλο, μπουνιές κλωτσιές, στέφθηκε η κατά τα άλλα λαμπερή πρεμιέρα του Γιώργου Γιαννιά και του Νίκου Μακρόπουλο σε ένα κατάμεστο από κόσμο Ρομέο την Παρασκευή το βράδυ. Αυτό που συνέβη όμως ήταν αρκετό για να προκαλέσει πανικό, ένταση και τους ιθύνοντες του μαγαζιού να μην ξέρουν τι να κάνουν και πώς να σώσουν το θερμό επεισόδιο.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Σιγοέβραζε όμως πολύ ώρα το παρασκήνιο του τσαμπουκά… μέχρι την στιγμή, σύμφωνα με αυτούς που διαδίδουν τα όσα είδαν και έζησαν, οι θερμόαιμοι πρωταγωνιστές πρώτων τραπεζιών, έγιναν μια μάζα, δέρνοντας ο ένας τον άλλον πολύ άσχημα. Για πολύ άσχημα. Με πολύ ξύλο και αίμα και δύσκολα να καταφέρουν να τους χωρίσουν. Την ώρα εκείνη δε του τσαμπουκά επί πίστας ήταν ο Γιώργος Γιαννιάς, που κυριολεκτικά έπαθε σοκ βλέποντας τις εικόνες να διαδραματίζονται μπροστά του, προσπαθώντας όμως να κρατήσει την ψυχραιμία του και συνεχίζοντας να τραγουδάει.
flogit.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *