ροή ειδήσεων

Ο Θεοχάρης στέλνει τα κόμματα στην Εφορία για να θεωρήσουν βιβλία εσόδων - εξόδων

Πονοκέφαλο στα κόμματα που θα μετέχουν στις προσεχείς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, προκαλεί ο γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, καθώς...
τα υποχρεώνει να πάνε στην Εφορία για τη θεώρηση βιβλίου εσόδων - εξόδων, καθώς και εισιτηρίων εκδηλώσεων.

Οπως αναφέρει και το in.gr, συγκεκριμένα η απόφαση προβλέπει πως οι αρμόδιες Εφορίες πρέπει να θεωρούν τα διπλότυπα εισιτήρια εκδηλώσεων και το ειδικό βιβλίο (εσόδων - εξόδων) που προσκομίζουν οι περιφερειακοί και δημοτικοί συνδυασμοί, δεδομένου ότι η θεώρηση τους προβλέπεται από ειδικές νομοθετικές διατάξεις (ν. 3870/2010).
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, κάθε διπλότυπο εισιτήριο θα αριθμείται και θα θεωρείται από τη ΔΟΥ της έδρας της περιφέρειας ή του οικείου δήμου, στο στέλεχος δε αυτού θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητος (ΑΔΤ) ή ο αριθμός διαβατηρίου του προσώπου στο οποίο διατίθεται.
Παράλληλα ξεκαθαρίζεται πως οι συνδυασμοί θα πρέπει να τηρούν ειδικό βιβλίο, στο οποίο θα καταχωρούνται υποχρεωτικά όλα τα έσοδα και οι δαπάνες των συνδυασμών. Το βιβλίο εσόδων - εξόδων θεωρείται, κατά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, από την αρμόδια Α' ΔΟΥ της έδρας της περιφέρειας, προκειμένου για τις περιφερειακές εκλογές και από την Α' ΔΟΥ της έδρας του οικείου δήμου, για τις δημοτικές εκλογές.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *