ροή ειδήσεων

Το εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ για την Κέρκυρα που έκανε το CNN να παραμιλάει!

Σκαρφάλωνε σε βράχους και πέρασε ατελείωτες ώρες με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι, αλλά ο κόπος του απέδωσε καρπούς....


Το βίντεο του Βασίλη Μεταλληνού έκανε το CNN να γράψει ύμνους για τη δουλειά του αλλά και για την Κέρκυρα, την οποία παρουσίασε με ένα μαγικό τρόπο μέσα από το φακό του.
«Νυχτερινά τοπία της Κέρκυρας- Η παρέα των αστεριών» είναι ο τίτλος του πεντάλεπτου βίντεο που έκλεψε την καρδιά του CNN. Μέσα σε πέντε λεπτά «περνούν» 60.000 φωτογραφίες του Μεταλληνού υπό τους ήχους της μουσικής του Γιάννη Μηλιάδη.
«Ο οργανισμός τουρισμού της Κέρκυρας θα έπρεπε να τους ευχαριστεί», γράφει το αμερικανικό δίκτυο σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του, που συμπληρώνει πως «αν δεν αντλήσετε έμπνευση για να φύγετε για την Ελλάδα μόλις το δείτε, τότε πιθανότατα δεν παρακολουθήσατε σε full-screen αυτό το αφιέρωμα στην ελληνική ομορφιά».
Ο 29χρονος Μεταλληνός άρχισε να ασχολείται με την αστρονομία πριν από περίπου μία δεκαετία, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια ασχολείται με την αστροφωτογραφία.
Για να φτιάξει αυτό το πεντάλεπτο time-lapse, το πέμπτο που δημιουργεί, ο Κερκυραίος πέρασε ακόμη και 8-9 συνεχόμενες ώρες τραβώντας φωτογραφίες για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μερικές φορές σκαρφαλωμένος σε βράχους.


thesecretrealtruth



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *