επικαιρότητα

Love Story από τα λίγα... στην Ρόδο: Τους χώρισαν στα 17 και παντρεύονται στα 65 τους!!!

Μια απίστευτη ιστορία, βγαλμένη σαν από παραμύθι, η οποία εκτυλίχθηκε πριν από πολλές δεκαετίες, θα αναβιώσει τον ερχόμενο Ιούνιο στην Ρόδο! Ζευγάρι που χωρίστηκε περίπου πριν από μισό αιώνα εξαιτίας των .... συμπεθεριών θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αποδεικνύοντας ότι ο πραγματικός έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Πρόκειται για την Angela και τον Ken, 65 ετών σήμερα, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, πήραν την μεγάλη απόφαση, 50 χρόνια σχεδόν μετά, να ολοκληρώσουν αυτό που δεν τους άφησαν στο παρελθόν οι γονείς τους, που δυσφόρησαν έντονα όταν έμαθαν ότι η 17χρονη τότε Angela και ο Ken 18 ετών που υπηρετούσε τη θητεία του στον Βρετανικό Στρατό ήταν ζευγάρι!

Οι δύο αυτοί άνθρωποι, χώρισαν από τότε και ο ένας έχασε τα ίχνη του άλλου. Στην πορεία του χρόνου δημιούργησαν τις δικές τους οικογένειες, αλλά όπως φάνηκε η σχέση τους ήταν τόσο έντονη που ποτέ δεν ξέχασε ο ένας τον άλλον.

Έτσι, μέσω κοινών φίλων και γνωστών, βρέθηκαν και πάλι πριν από ένα περίπου χρόνο κι από τότε δεν αποχωρίστηκε ποτέ ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γάμος τους, θα γίνει στο δημαρχείο της Ρόδου μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αφού θα επισκεφτούν το νησί για να περάσουν και τις διακοπές τους.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης