ροή ειδήσεων

Πάρτυ στο πιλοτήριο με αιθέριες υπάρξεις έστηνε ο πιλότος του αεροσκάφους της Malaysia - Μαρτυρία ντοκουμέντο

Μαρτυρία σοκ παρουσιάζει τον συγκυβερνήτη του αγνοούμενου αεροσκάφους της Malaysia Airlines ως γλεντζέ, με ιδαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο... και σχετική χαλαρότητα στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας εν ώρα πτήσης. Στη μαρτυρία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και συνοδεύεται από φωτογραφικά ντοκουμέντα, η νεαρή Τζόντι Ρους περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις στιγμές που πέρασε με τον Φαρίκ Αμπντούλ Χαμίντ ως επισκέπτρια στο πιλοτήριο αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση από τα νησιά Πουκέ στην Κουάλα Λουμπούρ.

Η μαρτυρία προκαλεί ερωτήματα για τη συμπεριφορά του πιλότου μέσα στο πιλοτήριο, που ενδεχομένως έφερνε σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών

Όπως λέει η νεαρή γυναίκα μόλις είδε στην τηλεόραση τη φωτογραφία του πιλότου του Boeing της Malaysia Airlinesμ, έπαθε σοκ, καθώς αντιλήφθηκε πως πρόκειται για τον ίδιο πιλότο που είχε γνωρίσει το 2011 και μάλιστα είχε και φωτογραφίες μαζί του μέσα στο πιλοτήριο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, η γνωριμία της με τον Χαμίντ έγινε το 2011 ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στην πτήση από τα Πουκέ με προορισμό την Κουάλα. Οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους τις προσκάλεσαν να περάσουν ολόκληρη την πτήση μέσα στο πιλοτήριο και εκείνες δέχτηκαν. Σύμφωνα πάντα με τη Λους, μαζί με τη φίλη της καθισαν στο κόκπτι τοσο κατά την απογείωση όσο και κατά την προσγείωση του αεροσκάφους ενώ οι δύο συγκυβερνήτες τούς ζήτησαν αν ήθελαν να μείνουν μαζί τους για μερικές ακόμα νύχτες στην Κουάλα Λουμπούρ.

«Κατά τη διάρκεια της πτήσης μάς μιλούσαν και κάπνιζαν, κάτι που απ” ό,τι ξέρω δεν επιτρέπεται εν ώρα πτήσης», ενώ υπήρχαν στιγμές που δεν κοίταζαν καθόλου την πορεία του αεροσκάφους, είπε, ωστόσο όπως διευκρίνισε σε κανένα σημείο της πτήσης δεν ένιωσε να απειλείται η ασφάλειά της. Ενιωσα ότι ήταν πολυ φιλικοί, αλλά ταυτόχρονα και πολύ ικανοί σε αυτό που έκαναν, τόνισε η Ρους που κατοικεί στη Μελβούρνη.
arouraios.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *