ροή ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική Συνδιάσκεψη του «Νέου Κόμματος» - To κόμμα των Πανεπιστημιακών

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 8 Μαρτίου, η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του Νέου Κόμματος...Η Σύνθεση της Συνδιάσκεψης περιλάμβανε όλα τα μέλη του Νέου Κόμματος, δηλαδή όλα τα μέλη που γράφτηκαν από την παρουσίαση του Νέου Κόμματος την 15η Ιανουαρίου, μέχρι και την ημέρα της Συνδιάσκεψης.

Η συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδρίων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ μεγάλος αριθμός συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχε μέσω του διαδικτύου. Κατά την διάρκεια της Συνδιάσκεψης παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε το Καταστατικό, συζητήθηκε το Πλαίσιο Αρχών και εξελέγη η προσωρινή ηγεσία, Εκτελεστική Επιτροπή και Πρόεδρος. Σύμφωνα με το καταστατικό, η θητεία της ηγεσίας αυτής θα διαρκέσει μέχρι το Πρώτο Συνέδριο, το οποίο θα πρέπει να γίνει μέσα σε δώδεκα μήνες.
Υποψήφιοι για την θέση του Προέδρου ήταν οι Παναγιώτης Γκόνης και ο Νίκος Λαάρης. Κατά τη διαδικασία εκλογής όλοι οι υποψήφιοι πήραν τον λόγο και υποστήριξαν την υποψηφιότητά τους, ενώ οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι απάντησαν και σε ερωτήσεις.
Πρόεδρος, με ποσοστό 54% επί των ψηφισάντων, εξελέγη ο Νίκος Λαάρης. Στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγησαν οι Σταύρος Αναστασιάδης, Θεόδωρος Βασιλειάδης, Γεώργιος Γεωργίου, Παναγιώτης Γκόνης, Αλέξανδρος Ελευθεριάδης, Παύλος Ελευθεριάδης, Γιώργος Ζαβίτσας, Γλυκερία Καρρά, Γιάννης Κασιμάτης, Αλέξανδρος Κώτσης, Στέλιος Ξανθόπουλος, Στέφανος Πετρόχειλος, Θεόδωρος Σανγβινάτσος και Μαρίνα Σουγιουλτζή.
Μετά την εκλογή του ο Νίκος Λαάρης δήλωσε: «Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας. Η σημερινή συζήτηση και διαδικασία ήταν ουσιαστική και πρωτοποριακή. Είναι εντυπωσιακό ότι συμμετείχαν και μίλησαν με τηλεδιάσκεψη συμπολίτες μας από την επαρχία και το εξωτερικό. Προσβλέπω σε δημιουργική συνεργασία με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τα μέλη του Νέου Κόμματος. Η χώρα χρειάζεται νέες ιδέες, νέες διαδικασίες και νέα πρόσωπα στη πολιτική ζωή και σήμερα κάναμε μια εξαιρετική αρχή».

Ο Νίκος Λαάρης είναι διευθυντής ορχήστρας




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *