ροή ειδήσεων

ΣΟΚ – Έφηβος έφτασε να ζυγίζει 10 κιλά λόγω νευρικής ανορεξίας!

Θέλει να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα του για να βοηθήσει και άλλους έφηβους να ξεπεράσουν το ίδιο πρόβλημα που είχε ο ίδιος και το ξεπέρασε…

Ο λόγος για τον 17χρονο σήμερα Kyle Carter, από το Σιλντς της Βρετανίας που μετά από αγώνα 4 χρόνων κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας.
Ο Kyle υποστηρίζει ότι από την ηλικία των 11 ετών άρχισε το δράμα του, όταν οι συνομήλικοί του τον αποκαλούσαν «παχουλό» και του έλεγαν ότι δεν χωράει στη στολή του σχολείου του. Τότε ο μικρός κοιτούσε τον εαυτό του στον καθρέφτη και τον έβλεπε «χοντρό», με αποτέλεσμα να αρνείται να φάει.
Μέχρι τα δεκατέσσερά του χρόνια έτρωγε κάθε μέρα και λιγότερο μέχρι που έφθασε να ζυγίζει μόλις 10 κιλά! Οι γονείς του ζήτησαν ιατρική βοήθεια και τον μετέφεραν σε ειδικό νοσοκομείο στη Σκοτία. Εκεί, όπως ο ίδιος δηλώνει, το ιατρικό προσωπικό τον τάιζε μέσω ενός ειδικού σωλήνα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έφαγε κανονική τροφή.
Ο ίδιος διηγείται ότι την ημέρα που έφαγε ένα κανονικό πιάτο φαγητό, ξέσπασε σε κλάματα!
Σήμερα ο δεκαεπτάχρονος είναι υγιής και ετοιμάζεται να σπουδάσει, δηλώνοντας ότι θέλει να ασχοληθεί με τον κλάδο της υγείας και της κοινωνικής προσφοράς, ενώ τονίζει ότι επιθυμεί να λαμβάνει μέρος σε συνεδρίες με έφηβους που πάσχουν από νευρική ανορεξία, για να τους βοηθήσει με τη δική του εμπειρία.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *