ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Θρήνος για Τζαφέρη

Σε πένθος σκόρπισε ολόκληρη τη Ρόδο ο ξαφνικός θάνατος του Αλέξανδρου Τζαφέρη, σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 29 ετών...

Ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου Κρεμαστής, και πατέρας δύο παιδιών, σκοτώθηκε όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής στην οποία επέβαινε, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να τραυματιστεί θανατηφόρα. 

Ο Κολοσσός Ρόδου, στον οποίο μάλιστα δούλευε ως σεκιούριτι στους εντός έδρας αγώνες του στο Βενετόκλειο, εξέδωσε σήμερα (29/04) συλλυπητήρια ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για το χαμό του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Βαθύτατα θλιμμένη η οικογένεια του ΒΑΠ Κολοσσού, για το χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Φοίβου Κρεμαστής, Αλέξανδρου Τζαφέρη. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής ήταν συνεργάτης μας στη φύλαξη του γηπέδου κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας μας, με την εταιρία «Security Force», των Διονύση και Αντώνη Γούσιου. Ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένειά του, στην ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, καθώς και στους συνεργάτες μας, ώστε να αντιμετωπίσουν με δύναμη και καρτερία την τραγική απώλεια. Εμείς θα τον θυμόμαστε για την καλή του παρουσία και διάθεση, που άδικα διέκοψε η μοίρα».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *